Krími tatár vezető az oroszoknak: Pakoljatok össze, és menjetek a dolgotokra!

2022. november 13. 09:50

„Ne is bízzatok abban, hogy titeket kihagyunk” – mondta Refat Cubarov.

2022. november 13. 09:50
null

Refat Cubarov, az egykor sokkal nagyobb hatalommal rendelkező krími tatárok vezetője Telegram-csatornáján felszólította a Krím-félszigetre betelepült orosz lakosságot, hogy mihamarabb hagyják el a térséget.

– jelezte. 

A tatár vezető a felrobbantott krími híddal kapcsolatban megjegyezte, bár súlyosan megsérült a Krím-félszigetet Oroszországgal összekötő útszakasz, ám azt továbbra is lehet arra használni, hogy 

„elhagyjátok a megszállt területet”.

Jelezte a helyi orosz lakosságnak, hogy a jövőben csak rosszabb és reménytelenebb lesz a sorsuk, ezután pedig orosz háborús bűnrészességgel vádolta őket. 

– zárta a bejegyzését.

Fotó: QHA

Összesen 355 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2023. február 09. 16:43
Szerintem ti lesztek összepakolva, aztán mehettek haza Mongoliába.
Soma1977
2022. november 13. 21:31
Bástya te már ebben a moziban csak a vécés lehetsz b+!
Kivűlálló
2022. november 13. 18:49
"Krími tatár vezető az oroszoknak: Pakoljatok össze, és menjetek a dolgotokra!" Ezt nem egy bundasipkás faszkalap fogja eldönteni...!
Reszelő Aladár
2022. november 13. 18:29
Szeretnék liberális fekete ukrán menekült transz lenni, ez így jelenleg négyszeresen kiválasztottság. Ha még van 1 millió követőm is, akkor egyenesen örök élet végtelen lőszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!