Ebből nagy botrány lesz: az USA volt védelmi minisztere szerint „az ukrán nép a piszkos munkát végzi Washingtonnak” (VIDEÓ)

2023. február 13. 21:06

Porosenko volt ukrán elnök képviselőiként fellépő telefonbetyárok verték át Mark Espert, Donald Trump volt védelmi miniszterét. Nem kicsit.

2023. február 13. 21:06
null

Telefonbetyárok Petro Porosenko volt ukrán elnök képviselőinek kiadva magukat elérték Mark Esper korábbi amerikai védelmi minisztert, aki azt mondta nekik, hogy az ukrán nép az Oroszország elleni konfliktusban a piszkos munkát végzi el az Egyesült Államok számára – jelentette hétfőn a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

A TASZSZ beszámolója szerint a Lexus álnéven ismertté vált Alekszej Sztoljarov és a Vovanként emlegetett Vlagyimir Kuznyecov beszélt a volt miniszterrel, aki Donald Trump kormányában töltötte be a posztot 2019 és 2020 között. 

A félrevezetett volt minisztert arra kérték, hogy ossza meg véleményét az Egyesült Államok szerepéről az ukrajnai konfliktusban. „Az ukrán nép azt a piszkos munkát végzi, amelyet mi magunk itt, az Egyesült Államokban nem akartunk elvégezni, és ezért fogjuk továbbra is támogatni Önöket mindennel, amivel tudjuk, legyen szó lőszerről, fegyverekről, vagy hírszerzési értesülésekről” – húzta alá Esper. Mint mondta, az Egyesült Államok számára „problémát jelent” Oroszország növekvő befolyása más országokban, így az afrikai kontinensen is.    

Ugyanakkor a volt védelmi miniszter aggodalmát fejezte ki, hogy amerikai technológia kerülhet harmadik országok kezébe az Ukrajnának szánt fegyverszállítások révén. Hangsúlyozta, Washington fontosnak tartja, hogy ezek az eszközök ne kerüljenek rossz kezekbe.

(MTI)



So it is not about "freedom and democracy"... pic.twitter.com/CgNnqMiYHv

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsola69
2023. február 15. 09:52
Korrekt. Nincs harag. Szerinted magamat akarom megmenteni az álhírek cunamijától? Annál én óvatosabb vagyok. De sokszor az az érzésem, mások (tömegével) jobban ragaszkodnak az egyszerűbb, de hamis narratívához. Ennek kihasználására, az emberek zsigeri félelmeire és megalkuvó énjére nálunk ipari mértékben ömlik a megalázó demagógia. Tudom, hogy tanítják: a társadalom legalsó, legbefolyásolhatóbb rétegét kell célozni szög egyszerű üzenetekkel (mert ez a leg költséghatékonyabb, így lett a fidesz fiatal, liberális, értelmiségi pártból, jobboldali, konzervatív ), de ha egyszer a társadalom nem éppen éles eszű, befolyásolható, demagógiára hajlamos része erre ráébred, akkor meghasad szégyenében. Mi itt ehhez közel járunk! Sajnos.
Zsola69
2023. február 15. 09:28
"másodlagos, hogy a vallomást hogyan érték el nálad." Te most viccelsz, ugye! Nem büntető jogra jártál, ugye. Kínodban írod, ugye!
Kybon
2023. február 14. 10:41
Ehhez nem szólok hozzá! Csak legyen már botrány! ;)
Wolfram004
2023. február 14. 09:29
Ezt kapásból 3 dologgal, úgynevezett ténnyel is cáfolni tudom, ezzel is segítve amerikai elvtársainkat: 1 Nem igaz, 2 Nem úgy van 3 Lárifári Ebből is látszik, hogy orosz propaganda. Ez egy ember magánvéleménye, de még az sem. Hanem annak is épp az ellenkezője, a szövegkörnyezetéből kiragadva, meghamisítva. És különben is, nem mindegy? Nem ezzel kellene most foglalkozni, amikor itt az infláció, fogy a nyomdafesték, és itt vannak a nyakinkon az UFÓK, akik be akarják vezetni az Úrpénzt. A Hő Sukránok meg épp a Nagy Honvédő Háborút forgatják Sztálin szerepében Zselenszkíj. Vegyük már észre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!