Soros a háborúról: Ha Oroszország veszít, nem jelent veszélyt Európára és vége a birodalomnak 

2023. február 16. 21:54

A milliárdos spekuláns a Müncheni Biztonsági Konferencián mondott beszédet.

2023. február 16. 21:54
null

Soros György csütörtökön mondott beszédében fogalmazta meg véleményét az egy éve zajló háborúról. A milliárdos spekuláns a Müncheni Biztonsági Konferencián kijelentette, amennyiben Ukrajnában Oroszország veszít, akkor 

vége az orosz birodalomnak. 

A milliárdos szerint, amennyiben ez megtörténik, akkor többé Moszkva nem jelent fenyegetést Európára, valamint a világra. Soros György arról is beszélt, hogy szerint a volt szovjet tagállamok már nagyon várják, hogy Putyin kudarcot valljon. 

Soros arról is beszélt, hogy Joe Biden el akarja kerülni, hogy kitörjön a harmadik világháború, ezért határokat szabott, mennyire lehet Ukrajnát támogatni. A milliárdos az orosz hadsereg vezetését inkompetensnek nevezte, szerinte a katonák rosszul felszereltek és rossz a hangulat a sorokban, ezért van fontos szerepe a Wagner-csoportnak. 

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Kapcsolódó videós tartalmunk:

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2023. február 17. 14:17
"amennyiben Ukrajnában Oroszország veszít, akkor vége az orosz birodalomnak. A milliárdos szerint, amennyiben ez megtörténik, akkor többé Moszkva nem jelent fenyegetést Európára, valamint a világra." Amennyiben Oroszország veszít, akkor Oroszország tényleg nem jelent fenyegetést a világra, mert akkor már világ sem lesz. Ez a vén, filantrópnak nevezett rohadék, aki még humanitárius célra soha nem adott pénzt, csak aljas politikai lázálmainak megvalósítására, képes lenne a világot végső katasztrófába dönteni. Neki már úgyis mindegy, nincs sok ideje hátra.
Zoltan70
2023. február 17. 12:14
Rosszul látod Zsuri, de ezt írjuk a nagy mennyiségben és naponta több alkalommal fogyasztott balzsamozófolyadék számlájára. Oroszországnak akkor sem lenne vége, ha ne adj Isten tényleg elveszítené ezt a háborút. Egy földrész méretű országról beszélünk, amely akár a teljes önellátásra is alkalmas. Ellenben Putyin politikai karrierje valószínűleg tényleg véget érne és jó eséllyel kapna a világ helyette egy keményvonalas nacionalistát, aki már nem tökölne és nagyobb rakétákkal próbálná helyzetbe hozni a medvét. Akkor tényleg vége lenne talán az egész világnak, de a ti birodalmatoknak biztosan.
ZolieM
2023. február 17. 09:36
Ha volt bárkinek is kétsége afelöl, hogy mi a háború végkimenetelének az emberiségre nézve rosszabb verziója, annak a spekuláns "filantróp" válasszal szolgált. Ami neki jó, az általában az emberek számára rossz.
Arkoon
2023. február 17. 09:18
Feldobhatná már a pacskert ez a f...kalap. Ennek a gyökérnek nem számít az emberi élet csak a haszon....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!