„Ez a reggel kezd nagyon sok lenni” – Sebestyén Balázsék is megnézték a transznemű finn jégkorcsolyázó videóját

2023. február 02. 17:35

„Hol tart ez az egész? Miért nem merik azt mondani a szervezők, hogy nem csúszol? Lefekszenek az ideológiának!” – kommentálta az esetet a műsorvezető.

2023. február 02. 17:35
null

Sebestyén Balázsék reggeli műsorába is bekerült az a lapunk által hétfőn megírt cikk, amely Minna-Maaria Antikainenről szól. Az 59 éves transznemű finn nő ( eredetileg férfi) azzal került be a hírekbe, hogy a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén lépett fel, és csúszott el, nem kis derültséget kiváltva az internet népében.

Antikainen egyébként 43 éves korában döntött úgy, hogy nőként folytatja életét. A „hölgy” 50 évesen kötelezte el magát a műkorcsolya mellett, 2017 elvileg még bronzérmet is szerzett az oberstdorfi nem hivatalos világbajnokságon, elmondása szerint  minden vágya az volt, hogy „jéghercegnő” legyen.

„Ez a reggel kezd nagyon sok lenni” – kommentálták Sebestyénék a fenti videót, amelyet őt is lejátszottak a stúdióban.

Hol tart ez az egész? Miért nem merik azt mondani a szervezők, hogy nem csúszol? Lefekszenek az ideológiának, és azt mondják, hogy neki csúszni kell, mert átoperáltatta magát, és transzfóbok leszünk” – méltatlankodott Sebestyén Balázs, aki szerint

annak, ha egy fogyatékkal élő embernek biztosítanak ilyen lehetőséget, az szép gesztus, ellenben ennek nincs semmi értéke.

„Ennek az az értelme, hogy merd vállalni magad!” – próbálta védeni az ellenoldalt a műsorvezetőtárs, Rákóczi Ferenc. „Mit merjek vállalni? hogy nem tudok korcsolyázni, férfi vagyok, de nővé operáltattam magam?” – értetlenkedett Sebestyén, hozzátéve, hogy ő meg tininindzsateknős szeretett volna lenni kiskorában.

Nyitókép: Minna-Maaria Antikainen. Forrás: Twitter

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2023. február 07. 11:52
Ez a vég,eljutottunk oda,hogy egy ilyen aljas média féreg és egy beteg aberrált szerepléséről normális emberek elmélkednek.Hova csúszunk,nincs más téma mandi,ne legyen a mandi egy szennyhír közlöny,van értelmes téma a hírpiacon.Nem kell okvetlen az egerek nemi betegségeit megvitatni a mandin.
syphax
2023. február 04. 06:23
HÁNYTATÓ, SZARATÓ-FINGATÓ KAPSZULA HELYETT VALAKIKNEK MEGFELEL EZ AZ ÁLLAT IS......ESETLEG EGY KACSACSŐRŰ EMLŐSSEL VALÓ PÁRZÁS KÖZBEN---A JÉGEN.
ujujuj
2023. február 03. 12:18
Te jó ég, milyen lehetett a többi induló azon a "nemhivatalos világbajnokságon" :D Mondjuk Balázsnak annyiban nincs igaza, hogy most is egy fogyatékost küldtek föl a jégre, hogy mutasson néhány kűrt. Az agyában van a fogyatékosság, amiért nem bírja feldolgozni, hogy milyen ivarszervekkel született.
Jason Bourne
2023. február 03. 10:01
"2017 elvileg még bronzérmet is szerzett az oberstdorfi nem hivatalos világbajnokságon" Hogy lehet elvileg bronzérmet szerezni? Meg mi az a nem hivatalos világbajnokság? Ő szervezte a haverjaival?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!