Kínos: jól elcsúszott a jégen a finn transznemű

2023. január 30. 16:51

A „hölgy” kecses eleganciával letérdelt a közösség előtt. Mindezt a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén.

2023. január 30. 16:51
null

Minna-Maaria Antikainen férfiként látta meg a napvilágot közel hatvan évvel ezelőtt. 43 éves korában döntött úgy, hogy nőként folytatja életét. A „hölgy” 50 évesen kötelezte el magát a műkorcsolya mellett, 2017 elvileg még bronzérmet is szerzett az oberstdorfi nem hivatalos világbajnokságon. 

Most viszont a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén lépett fel, s térdelt le kecses eleganciával a közönség előtt.

Elmondása szerint minden vágya az volt, hogy „jéghercegnő” legyen.

***

Nyitókép: Minna-Maaria Antikainen. Forrás: Twitter

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I. R. N. I.
2024. január 02. 19:46
Csak annyit kérek, nézzétek meg a Dán lány című filmet! A hetero ember sem tehet róla, hogy hetero, ahogy a transznemű sem, hogy annak született.
zordmorgo
2023. február 10. 23:22
Túl azon, hogy ez nem nő, transzneműség pedig nem létezik, csak kitaláltak egy nevet, hogy ne kelljen megbántani a magukat nőnek gondoló férfiakat azzal, hogy ők nem nők, szóval túl mindezen ez egy tökéletes metafórája a mai nyugati világnak. Amikor semmi nem számít, csak az, hogy egy kisebbség tagja vagy, ezért benyomnak helyekre, amivel elveszik a valódi tehetségektől a lehetőséget, te pedig színvonalromlást hozol. És ez nem csak a sport, művészet területén működik így, hanem mindenhol. Tehát ennek eredménye erőteljes lerohadás és színvonalesés lesz az élet minden egyes területén, ami már el is kezdődött. Elég megnézni a legújabb filmeket, sorozatokat. Tehetségtelen, tudás nélküli fekák, indiaiak, buzik lesznek a vezetők mindenhol, ők lesznek a kirakatban mindenhol, mi pedig szarul fogunk járni.
Pusikas
2023. február 05. 22:15
Nos én próbáltam egy lábbal felállni parkettán, cipőben, igencsak nehéz dolog . Bal és jobb lábbal,ezek a műkorcsolyázók mintha lifteznének úgy repkednek fel ,és le, piruett, stb. Ez az ártány felállni sem tudott,holott csak lecsúszott, s nem verte oda magát 2 méterről, mint néha látni emelés után! Ez meg elvesz egy tehetséges sportolótól egy helyet,aki évekig erre készül, és színvonalas kűrt fut!!! Ezt kell néznem a csodás jégtánc helyett?? Ez lesz a focipályákon, s a többi sportrendezvényen? Ki fog erre jegyet venni? Ki kíváncsi ilyen produkciókra? Emberek Ez csak a kezdet! Mindenhol ezt akarják! De kik ezek??? Ébresztő!!!
Wolfram004
2023. február 05. 21:11
Új sportág született: Korcskorcsolya xD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!