Hoppá: DeSantis ugyanazt mondja a háborúról, mint Orbán Viktor

2023. február 20. 21:20

A republikánus kormányzó szerint a NATO-ra Oroszország nem jelent fenyegetést.

2023. február 20. 21:20
null

Ron DeSantis kiadott egy közleményt az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, amiben az Orbán Viktor évértékelőjében mondottakkal is található némi átfedés.

Az Flordiai kormányzó elmondta, hogy szerinte a NATO-ra Oroszország nem jelent fenyegetést, nincs annak reális esélye, hogy

az oroszok megtámadnak egy NATO tagállamot.

DeSantis szerint a háborúban kiderült, hogy Oroszország egy harmadrangú katonai hatalom szintjén van. Úgy látja, hogy Kína sokkal nagyobb fenyegetést jelent a Nyugatra.

 

***

Nyitókép:MTI/AP/Rebecca Blackwell

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 21. 14:18
Na,végre találtatok egyet a világban..Bruhaha
Reszelő Aladár
2023. február 21. 12:31
OK tahát Trump azért ne legyn majd elnök, mert Trumo és csak DeSantis meg azért, mert akkor Oroszország nyerne. Amúgy ne gondoljuk, hogy a ruszkik olyan gyengék. Jelenleg nem túl nagy tempóval, de biztosan változtatják ócskavassá a nyugat odaküldött fegyvereit. Mintha lett volna valami beismerés is, hogy a NATO alig tud már fegyvert és pláne nem tud elegendő lőszert küldeni. A fegyvergyár-építés pedig nem olyan a nyugati világban, mint régen. A létesítéshez kellenek hatósági engedélyek, hatás és háttértanulmányok, lakossági tájékoztatók, fenntarthatósági jelentés és akkor még mindig jöhet egy helyi Szabó Tímea, aki éppen a felhasznált anyagok miatt fog rettegni. A működéshez kellenek robotok, gépek, alapanyag, management és munkaerő. Ha kész a cucc, akkor vevő, hatósági kiviteli engedélyek meg ilyenek. De hajrá, Ukrajna győzni fog (ha a ruszkik kifogynak a skullóból)
zakar zoltán béla
2023. február 21. 09:29
Még egy nazico?
peterk19
2023. február 21. 09:17
Tehát Orbán szerint is Kína jelent fenyegetést a Nyugatra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!