A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Visszatért Donald Trump

2023. február 10. 06:32

A Meta közölte, ha megszegi a szabályokat, ismét eltávolítják a közösségi oldalait.

2023. február 10. 06:32
null

Több mint két évre felfüggesztés után állították vissza Donald Trump Insta- és Facebook-oldalát – értesült a BBC. Mint ismért, Trumpot a 2021 év eleji, Capitoliumban történt zavargások után tiltották le ezekről a közösségi média felületekről.

Ez egy hónaptól két évig is terjedhet”  – közölte a Meta.

Nyitókép:MTI/ EPA/ Pool/ Stefani Reynolds

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lena31
2023. február 10. 18:45
Úh, egy kis off, de ahogy jobbra néztem, hirtelen azt hittem, egy medvét látok a kis képen, már majdnem rá is kattintottam, mert érdekelnek a medvék. Aztán ahogy jobban megnézem, hát látom, hogy az a Dobrev..
Lena31
2023. február 10. 18:41
Minek menne vissza? Nem hülye. Ennek a húzásnak a Meta részéről két oka is van: Egyrészt ezzel is előveszik újra azt az ügyet, hogy le lett tiltva, ezzel is befolyásolni akarják az embereket. Ha pedig újra belépne, 100% hogy újra eljátszanák a letiltást koholt vádakkal. Trump nem olyan hülye, hogy visszamenjen. Van saját médiája, és ha akaná, ott van a Twitter is, ami már nem baloldali, mióta Musk lett ott a főnök. És ami nagyon igaz, ha Trump maradt volna az elnök, most nem lenne háború. Köszönjük a baloldalnak, zsír..
states
2023. február 10. 13:04
Sztálin lassan megnyalja mind a tíz ujját a komcsi mennyországban, a nyugati komcsik előzik a néhai szovjetuniót.
NERbot
2023. február 10. 12:50
Állítólag a történelemben minden kétszer esik meg: egyszer tragédiaként, egyszer pedig komédiaként. Ez vajon most melyik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról