Medvegyev Európáról: A világ minden részéről érkező bevándorlók áradata alatt máris felbomlóban van

2023. február 11. 13:57

Az európai vezetőket pedig „dilettánsoknak” és „csodabogaraknak” nevezte.

2023. február 11. 13:57
null

„[Zelenszkij] egy szakállas fotómodell, zöld büdös pólóban járta be Európát. Élő közvetítések, címlapok, fotók az »európai főnökökkel«” – így vélekedett az ukrán elnök európai körútjáról Dmitrij Medvegyev Telegram-oldalán.

Az orosz biztonsági tanács helyettes vezetője bejegyzésében megjegyezte, hogy „ezzel párhuzamosan – naponta több száz haldokló mozgósított ukránokat, akiket erőszakkal rángattak az uralkodó náci klikk érdekeinek védelmére a frontra”.

„A bika szerepét a rámenős Amerika játssza”

Az orosz politikus ne kímélte az európai vezetőket sem. „Mind szánalmas dilettánsok, égbekiáltó ruszofóbok és intellektuális törpék, akik soha nem fogják megközelíteni elődeiket”. Majd a jövőbe tekintve hozzátette, hogy ezeknek

Medvegyev az európai migrációs politikáról is kemény véleményt fogalmazott meg. „A világ minden részéről érkező bevándorlók áradata alatt máris felbomlóban van. Hamarosan teljesen eltűnik, megismételve az Európét (a görög mitológia szerint Agénór föníciai király és Télephassza lánya – a szerk.) elrabló Zeusz jól ismert mítoszát.”

Gondolatait azzal zárta, hogy „jelenleg „a bika szerepét a rámenős Amerika játssza, amelyet az európai értékeket eláruló Lengyelország és más balti államok kiszolgálnak”.

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

***

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. február 12. 07:37
Medvegyev Úr, minden szava tökéletessen igaz. Azon a kontinensen ahol J. Caesarok, Kispipinek, Karolingok, Árpádok, Nagy Péterek, Habsburgok uralkodtak, mos azok akik. Tisztelet a minimáli kivételnek. Sajnos kevesen vannak, mi magyarok csak tudjuk.
Washington
2023. február 11. 19:18
Küldeni kell az oroszt haza, lesz másnak hely.
kiss.istvan770
2023. február 11. 18:10
Ha Közép Európa nem védi meg magát a migránsoktól és a Nyugat álliberalizmusától, akkor Oroszország lesz a legnormálisabb hely Európában.
kovtib
2023. február 11. 16:54
Sőt már fel is bomlott. Mi az hogy, nagyon is. Ez a téves alapállás vezetett oda, hogy azt hitték, hogy a nyugat úgyse tud összefogni Ukrajna mellet így gyorsan orosz befolyási övezetté tehető. Nem jött be.. Na, OV csinálja is a fesztivált, ami várható is volt, de a többiekre ez közel sem igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!