Itt nézheti vissza Zelenszkij beszédét az EU-s csúcson

2023. február 09. 11:14

Az ukrán elnök beszéde a csütörtöki esemény csúcspontja.

2023. február 09. 11:14
null

Brüsszelbe érkezett az ukrán elnök, aki  részt vesz az  uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján. Sőt, beszédet is mond, amit élőben követhetnek alább.

Az EU-csúcs hivatalos napirendjén egyébként három fő téma szerepel: Ukrajna, a migráció és a gazdaság. Komoly döntésekre azonban nem lehet számítani a hvg.hu szerint. A csütörtöki esemény azonban egyfajta folytatása a múlt heti kijevi EU-ukrán találkozónak.

Nyitókép: Képernyőfotó

Zelenszkij: Ukrajna nem fogja megengedni az európai értékek elpusztítását

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Brüsszelbe érkezett az ukrán elnök. Ukrajna nem fogja megengedni, hogy egy diktátor szándékosan elpusztítsa az uniós tagországok által képviselt értékeket - jelentette ki Volodimir Zelenszkij az Európai Parlament soron kívüli plenáris ülésén. Beszédében hangsúlyozta: „Ukrajna Európáért harcol.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2023. február 10. 21:37
Ócska ripacs.
zuriktodor
2023. február 10. 00:03
Megpróbálta a gazda nyelvén, angolul, vagy az öklendezős szlávba' nyomta? Nem bírom nézni.
balbako_
2023. február 09. 18:08
Ennél a seggvakarás is nagyobb intellektuális kihívás....
kiss.istvan770
2023. február 09. 17:46
"Itt nézheti vissza Zelenszkij beszédét az EU-s csúcson" Nem akarok hányni! Egyébként is messze van ahhoz, hogy lehányjam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!