Verhofstadt is kitiltaná az oroszokat az olimpiáról

2023. február 06. 06:12

A belga EP-képviselő szerint „Oroszország egy terrorista állam”, így nincs helye nemzetközi sporteseményeken.

2023. február 06. 06:12
null

Guy Verhofstadt belga balliberális EP-képviselő nemrég arról posztolt közösségi oldalán, hogy „Oroszországnak nincs helye nemzetközi sporteseményeken.”

Mint fogalmazott, „Oroszország többé már nem egy normális ország. Terrorista állam, amely megtagadja szomszédai létét és saját polgárai alapvető szabadságjogait is”. 

Végül kijelentette:

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, negyven ország bojkottálhatja az olimpiát, ha beengedik az orosz sportolókat.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Alessandro Della Valle

***

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. február 07. 06:36
Szerencsére neki van a legkevesebb beleszólása ebbe.
Palatin
2023. február 06. 17:53
Verhofstadt valóban olyan hülye, mint amilyennek látszik. Ilyen idióták vezetik ma az uniót. Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség továbbra is, hanem egész Európában. Ha Merkel ma még német kancellár lenne, vagy Trump még amerikai elnök, akkor most nem lenne háború. Mondom én, aki nem voltam nagy rajongója egyiknek sem, de a mai vezetökhöz képest zsenik voltak. Merkel egyet jól tudott: egyensúlyozni, mint egy zsonglör. Merkel letünésével nem lesz többé nyugaton senki, aki csak sejtené is, hogy merre felé kell haladni. Pedig sajnos ö sem volt egy jó navigátor, de legalább elsüllyedni nem hagyta a hajót. Eltünnek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen kaliberekre van bízva Európa jövöje? Hidegrázás. A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Orbánnak szerintük soha nincs igaza, de amikor a valóság visszaüt, akkor kiderül, hogy éppen hogy Orbánnak van igaza. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e.
KBA98
2023. február 06. 17:12
Csak azután, ha az amcsikat is kitiltanák!
Brandon the great Negro
2023. február 06. 14:22
Ha elmegyógyászatból - deviáns magatartás - diplomáznék Verhofstadt lenne a szakdolgozatom témája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!