Medvegyev Bidenről: Sírig tartó hűséget esküdött a „neonáci rezsimnek”

2023. február 20. 15:34

Az ukránok tömeges kivándorlása a válasz arra, hogy kié lesz a jövő – hangoztatja a korábbi orosz elnök.

2023. február 20. 15:34
null

Dmitrij Medvegyev nem is olyan rég arról értekezett, hogy Zelenszkijt dróton rángatják. Meglátása szerint az ukrán elnök a háborút követően azt írja majd alá, amit elé tesznek. Ezzel kapcsolatban részletesebben ide kattintva olvashat.

Az orosz politikus nem hagyta szó nélkül Biden elnök ukrajnai látogatását sem. A Telegram-oldalán közzétett legújabb írása szerint: „Biden, miután előzetesen biztonsági garanciákat kapott, végül Kijevbe utazott.” 

Medvegyev erős szavakat használt a látogatás céljával kapcsolatban: „Sok fegyvert ígért, és sírig tartó hűséget esküdött a neonáci rezsimnek.” A fegyverszállítások tényén szerinte semmi meglepő nincs. A milliós nagyságrendű kivándorlással kapcsolatban Medvegyev azt jegyezte meg: „Az ő tömeges elvándorlásuk a válasz arra a kérdésre, hogy kié a jövő.” 

***

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2023. február 21. 07:48
A náci az aki magáévá tette Hitler lebensraum ideológiáját. Ugye Macika?
LancelotDuLac
2023. február 20. 18:47
"Sírig tartó hűséget esküdött a „neonáci rezsimnek” xDDDD te meg a kommunista vörös terrornak! bazd meg az anyádat!
Sanyikám
2023. február 20. 17:33
De a muszkák,az első tel-hívásra át engedték a beteg ember gépet a háborús zónán :DD Ezen kéne Bogumírnak elmélázni! ....Kaligeli kettő! :)) .....
Stepbystep
2023. február 20. 16:17
Szerintem ezen a képen Zselé éppen arra gondol: a f.szért hagytam magam erre rábeszélni. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!