„56 szellemisége végleg elhagyta a magyar rezsimet” – Verhofstadt sem bírja feldolgozni, hogy Orbán nem tapsolt

2023. február 09. 17:03

„Orbán még azt a tisztességet sem tudja megadni, hogy megtapsolja az Oroszország által megtámadott ország vezetőjét” – fogalmazott.

2023. február 09. 17:03
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a baloldali német EP-képviselő, Daniel Freund kiakadt azon, hogy Orbán Viktor nem tapsolta meg az ukrán elnököt. Freundot most Guy Verhofstadt követi, a Twitteren illette kritikával a magyar miniszterelnököt amiért nem tapsolt.

„Orbán még azt a tisztességet sem tudja megadni, hogy megtapsolja az Oroszország által megtámadott ország vezetőjét” – fogalmazott.

56 szellemisége végleg elhagyta a magyar rezsimet”

– szögezte le. 

 

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. február 11. 14:01
a taps, a tenyér ütemes összeverése, mely többnyire helyeslést, ünneplést fejez ki, - nem kötelező gyakorlat. van aki tapsikol, van aki nem. ki,ki ahogy gondolja. voltak a történelemben olyan idők, amikor kötelező vot tapsolni. hogy ki miért érdemel tapsot, vagy miért nem, mindenki maga dönti el.
Zsola69
2023. február 10. 19:31
"Az, hogy Simicska vagy nem Simicska, nem oszt, nem szoroz, a lényeg" Szóval te tapsolsz hozzá, ha ellopják a pézed? (és a főnök telke mellett stadion nő) Valami nagyon eltört benned! "magyar kézben legyen a vállalkozás, itt adózzon és ne idegen, külföldi nyerje a közbeszerzéseket." Ha egy közbeszerzés tisztességes profitot garantálna (ugyanis ez lenne a dolga a kiírónak), akkor teljesen mingegy makro szinten ki nyeri. A tisztességes profitot kivinni, vagy NER yachtokra, magángépekre, luxusra, focicsapatokra, külföldi szállodákra költeni tök mindegy. Egyik se a nemzetgazdaságot erősíti. Ehhez azért nem kell nagy ész! "Sem Simicska, sem Mészáros nem csinált olyat, hogy nem fizette ki az alvállalkozókat, és eltűnt a pénzzel," Te hol élsz? Miért kerül nálunk 3x annyiba az autópálya a határon, mint a horvátoknál? Miért lett az eredetileg 90 milliárdos Puskás stadion 200 a végére? Tavaly a Pénztáros 35 évre megnyerte az autópályák karbantartását. Idén 40/70%-al drágult a havi/heti matrica. Ilyen röhögve lopják el a pénzünket, miután kiölték belőled a maradék igazságérzeted, önbecsülésed. 8 éve milliókat basznak át a rezsi blablával, mert szerencsétlen szavazóik nem jönnek rá: ha a sárga csekken csak a rezsi egy részét fizeted, akkor ki fizeti a másik felét?? Hát azt is te! Mindent! Csak azt a hülyéknek, úgy adják el, hogy "megterheli a költségvetést". Csak ezt adók és a világ legmagasabb Áfája formában előtte elvették tőled. Minden különadót is te fizetsz! Az állam a cégeket adóztatja, azok meg tetőled szedik be a kasszánál. Ezt tanítják! Hogyan add el a hülyéknek azt, hogy megadóztatod őket és helyetted a cégek szedik be! A bankadót fizeted a tranzakciós illetékben, az átterhelt gáz árat a műtrágyában és az élelmiszeben, de a MOL-tól elvont, minden idők extra nyereségét is fizeted a kutaknál. Az együgyüek nem kérdezik meg, hogy lehet ez (pedig az URALS most 52 USD/barrel, a Brent meg 90) de te többet fizetsz mint a környező országokban. Hiába na, tíz éve a politika az legalsó, leghülyébb harmadnak szól, aki önálló gondolkodástól mentesen hajlamos a demagógiára.
Töki
2023. február 10. 14:20
1 háború kirobbantójának nem szoktak tapsolni!!!
Töki
2023. február 10. 14:19
A kurva anyádat te faszkalap! Azt se tudod mit jelentett 56, te suttyó!!! Vígan éltél a nyugati nszk-ba, te fattyú!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!