Daniel Freund nem bírja idegekkel: Kiakadt amiért Orbán nem tapsolt Zelenszkijnek

2023. február 09. 16:50

„Nézd, ki nem tapsol Zelenszkijnek” – fogalmazott. 

2023. február 09. 16:50
null

Daniel Freund a Twitteren jelentkezett be, és nem mondunk újat azzal, hogy ismét a magyar miniszterelnökkel foglalkozott. 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt Orbán Viktor miniszterelnök is elutazott az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozójára, ahol Volodimir Zelenszkij is beszédet mondott. Itt azonban a román államfő mellett a magyar miniszterelnök sem tapsolta meg az ukrán elnököt. Ez szúrt most szemet a baloldali EP-képviselőnek.

 

Megérkezett Zelenszkij Brüsszelbe: Orbán és a román államfő nem tapsolta meg (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök is elutazott az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozójára, ahol Volodimir Zelenszkij is beszédet mondott. A kormányfők közös fotón is szerepeltek, Charles Michel osztotta meg ezeket Twitteren, látható rajtuk a magyar miniszterelnök és az ukrán elnök is. Shoulder to shoulder, closer than ever, our future is together.

 

„Nézd, ki nem tapsol Zelenszkijnek” – fogalmazott. 

Hozzátette: „Spoiler: Ez Orbán. Természetesen”.

Nyitókép: Twitter

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ani40
2023. február 10. 18:46
Ejnye Pöcsike, komoly ember, akinek van tartása az nem tapsikol egy ilyen Zelenszkijnek! Az ilyennek az olyan tapsikol, mint te.
Nemkellnév
2023. február 10. 16:21
Tulajdonképpen mit akar Freund Magyarországgal szemben? Az gondolkoztat el igazán, hogy egyének mit várnak a saját életüktől. Mit gondolnak az elvárásuk áráról.
Töki
2023. február 10. 14:00
Ez a kis buzi német zsidó, 1 beépített ellenségi!!! Ott rohadj meg a tapsoddal együtt!!! :))))
korpáskeksz
2023. február 10. 12:48
Bábokat csak a bábszínházban szokás megtapsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!