Zelenszkij köszönetet nyilvánított Romániának

2023. január 04. 15:51

Az ukrán elnök Facebook-oldalán köszönte meg Románia szolidaritását és támogatását Oroszországgal szemben.

2023. január 04. 15:51
null

Az ukrán elnök és Klaus Iohannis további együttműködéséről állapodott meg – erről értesített Zelenszkij a Facebook-oldalán.

Először a védelmi területen fognak újabb közös lépéseket tenni. Az ukrán elnök egyúttal megköszönte Románia szolidaritását és támogatását az orosz agressziót illetően: „Megköszöntem Romániának az orosz agresszióval szembeni szolidaritását és támogatását.”

Mindeközben kiderült, hogy Romániában szilveszterkor orosz katonának öltöztek a hagyományos szilveszteri jelmezes felvonulás részvevői, ami óriási felháborodást váltott ki a háború sújtotta Ukrajnában. „Meggyőződésünk, hogy az ilyen cselekedetek ellentmondanak a román nép álláspontjának, miszerint feltétel nélkül támogatja Ukrajnát az ellene indított orosz háborúban” – ilyen módon nyilvánult meg az ukrán nagykövetség.

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benedek Zsolt
2023. január 04. 21:03
Ez is meg volt. LAPOZZUNK: https://www.youtube.com/watch?v=CFa7i8nSgmU https://www.youtube.com/watch?v=IqP938FY7zQ https://www.youtube.com/watch?v=VdukQXQLh34
káli
2023. január 04. 19:32
Hogy kell köszönetet nyilvánítani?
Tehetős Totó
2023. január 04. 18:11
Azért elnézve ezt a "telep"színű fazont (egészen beleolvad a fotelébe), mintha egyre karakteresebb lenne az orra....
Mr. Tommy Lee
2023. január 04. 18:10
gyilkos kombó. a színész meg az utóbbi száz év legnagyobb politikai antitalentuma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!