Szijjártó a dnyiprói polgármesterről: Van az a szellemi mélység, ahová nem szívesen megyek le

2023. január 31. 15:22

A külgazdasági és külügyminiszter ukrán kollégájának is üzent: „ha keres, állok rendelkezésre”.

2023. január 31. 15:22
null

Szijjártó Pétert az ATV kérdezte a Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszterrel közös sajtótájékoztatóján a magyar-ukrán diplomáciai viszonyokról.

„Magyarország és Ukrajna együttműködése mindig egy egyoldalú kívánság volt a részünkről. Én több ukrán külügyminiszterrel dolgoztam már együtt az elmúlt 8 és fél évben, mindig rendelkezésükre álltam, rendelkezésre állok a mostani kollégának is.

A háború kitörése óta nem keresett. Ha keres, állok rendelkezésére, hogy miben segíthetek”

– jelentette ki Szijjártó Péter.

A tárcavezetőt megkérdezték a dnyiprói polgármester Orbán Viktor elleni kirohanásáról is.

Az említett polgármester nyilatkozatára csak azért nem szeretnék reagálni, mert van az a szellemi mélység, ahova az ember nagyon nem szívesen megy le”

– fogalmazott Szijjártó Péter.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lena31
2023. február 01. 00:58
Orbán valóban fogalmazhatott volna finomabban is. Viszont így reagálni rá, nagyon primitív dolog volt. Azért, amit a miniszterelnök mondott, elfoglalná magyarországot.. Egy ukrán polgármester, 2023.
Zokni
2023. január 31. 19:43
,,..van az a szellemi mélység, ahova az ember nagyon nem szívesen megy le..” - mondja a futsalos. Elhiszem. Képzelem, pont ezért milyen nehéz lehet esténként hazamenni.
mamarizsa
2023. január 31. 19:36
Kár, hogy a fogalmatlan magyar külpolitikához (egyáltalán létezik magyar külügyminisztérium, vagy a Kreml egyik alosztálya?) képest, ez a bunkó dnyiprói is szellemi magasság. Az orosz zsoldhoz képest bármi jobb.
balbako_
2023. január 31. 19:18
Az ember nem áll le birkózni a disznóval, mert szaros lesz és ezt a disznó még élvezi is.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!