Videón a makijivkai orosz bázist ért óriási pusztítás

2023. január 03. 21:54

A január 2-án készült műholdképen egy szinte teljesen földig rombolt épület látható.

2023. január 03. 21:54
null

Az amerikai Planet Labs cég műholdfelvételeket készített arról, hogy milyen pusztítást végeztek a rakétatámadások az oroszok által megszállt, Kelet-Ukrajnában található Makijivka városában – írta a CNN.

A képek – amelyek 2022. december 20-án és 2023. január 2-án készültek – a Planet Labs állítása szerint a támadás előtt és után mutatják az orosz csapatoknak feltehetően otthont adó épületet. 

A január 2-án készült műholdképen egy szinte teljesen földig rombolt épület látható.

Az orosz védelmi minisztérium hétfőn beismerte, hogy 63 katona meghalt Makijivkában,

amikor Ukrajna HIMARS-rakétákkal támadott egy épületet, ahol orosz katonák állomásoztak – ismertette a lap.

A pusztításról vidó is készült, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feri70
2023. január 04. 11:04
Ennek az esetnek is két kimenetele lehet. Az orosz közvélemény lehet most lesz bosszúszomjas, vagy most lesz elege?
Feri70
2023. január 04. 11:02
Ez egy rendkívül furcsa háború. Nem értem az oroszokat, van 1 millós hadereje, de csak immel-ámmal támadgat, közben kapja a nagy pofonokat. Talán, úgy gondolja, még szükség lesz rájuk? Nem értem az Ukránokat, fogynak, naponta százak hallnak meg, ezrek hagyják el az országot. Azt a területet amit nem akarnak az oroszoknak adni, be sem fogják tudni lakni. Nem értem Európát, miért jó nekik, ha lesz egy állig felszerelt, kiképzett harcedzett hadserege az ukránoknak. Akiket az USA eddig felfegyverzett, kiképzett egy feladatra, az később mind ellenük fordult. Oszama, Szaddam Husszein, Szadat elnök, Kadhafi, Iszlám állam. Biztos hogy jó ötlet ez?
zakar zoltán béla
2023. január 04. 10:31
CNNSUNYt stb
zakar zoltán béla
2023. január 04. 10:30
CNNSUN
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!