Zelenszkij a dnyiprói támadásról: A világnak meg kell állítani a gonoszt!

2023. január 14. 20:37

Az ukrán elnök üzent a felelősöknek is.

2023. január 14. 20:37
null

„Örökké emlékezni fogunk mindazokra, akiknek az életét kioltotta az orosz terror! A világnak meg kell állítani a gonoszt!” – így reagált Twitter-oldalán az ukrán elnök a Dnyiprót ért támadásra.

Volodimir Zelenszkij bejegyzéséből kiderült, hogy folytatódik a romok eltakarítása, Minden szolgálat működik.

– hangsúlyozta.

„Mindenkit felelősségre vonunk!” 

Zelenszkij ezután üzent a támadásért felelősöknek: „mindenkit megtalálunk, aki részt vett ebben a terrorcselekményben. Mindenki felelősségre vonunk. A lehető legmesszebbmenőkig” – zárta gondolatait az ukrán vezető.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: HANDOUT / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. január 15. 07:59
A gonoszok ti vagytok, a te fajtád. Te pedig a Sátán küldötte vagy, aki véres fátylat tart az ukránok szeme (és esze) elé, hogy ne ismerjék fel a valóságot. A te fajtád üzletet kötött a Sátánnal, ahol az emberélet nem számít.
counter-revolution
2023. január 15. 07:35
Dnyepropetrovszk (Jekatyerinoszlav).
esmv
2023. január 15. 07:04
A gonosz az te vagy seggfej es az USA baratod.
Gyzoltan
2023. január 15. 06:31
"Zelenszkij a dnyiprói támadásról: A világnak meg kell állítani a gonoszt!" A Sátán gyermeke a zsidó Zelenszkij "gonoszozik"! -arcátlansága az egekig ér! Az oroszok és az ukránok is a zsidóságot, a gyilkos zsidóságot szenvedték el, amit mi is megtapasztalhattunk..! ALEXANDER SZOLZSENYICIN, The Gulag Archipelago: "A Gulag szigetcsoportban - így informálta a hitetlenkedő világot - a vértől megőrült zsidó terroristák 66 millió áldozatot öltek meg 1917 és 1957 között! A 10 és számú Cseka utasítás 1921 január 8-ról így hangzott: 'a polgárság elnyomásának fokozására'." HILAIARE BELLOC, híres történész, G.K. Hetilapjában 1937 február 4-én: "A kommunista propaganda világszerte szervezés és irány tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az Oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata." Nagy zsidó siker a két keresztény testvérnép háborúja! S, hogy ez a valós értékelés nem általános, és meghatározó, "a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata" vagyunk! A média "liberális" ügynökei, spionjai, sosem fogják hangoztatni, hogy szabadság helyett katonai megszállást kaptunk, s a lecsonkolt, megmaradt ország is felvonulási területté, potenciális hadszíntérré változott! -rajta, csak rajta! Ne fogjátok vissza magatokat, van itt elég "liberális" troll, lehet dühöngeni, átkozódni, de talán vitatni nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!