Hasi fájdalmakkal kórházba szállították Bolsonarót

2023. január 09. 21:10

Állítja a felesége.

2023. január 09. 21:10
null

Hasi fájdalmakkal kórházba szállították Jair Bolsonarót  – idézte az egykori brazil elnök feleségét a BBC. Mindez egy nappal azután történt, hogy Bolsonaro támogatóinak ezrei megrohamozták a brazil fővárosban lévő kormányhivatalokat. A zavargások miatt a jelenlegi elnök, Luiz Inácio Lula da Silva rendkívüli állapotot hirdetett ki vasárnap késő éjszaka.

Bolsonaro kórházi megfigyelés alatt áll

A jelentések szerint a brazil politikust egy Orlando melletti kórházban ápolják. Michelle Bolsonaro hétfőn az Instagram-oldalán erősítette meg, hogy

férje hasi panaszok miatt megfigyelés alatt áll.

A BBC felidézte, hogy a volt brazil elnök azóta küzd hasi fájdalmakkal, mióta 2018-ban megkéselték.

A Reuters úgy tudja egy a családhoz közel álló informátortól, hogy Bolsonaro állapota nem aggasztó.

A volt brazil elnök mintegy tíz nappal ezelőtt utazott Brazíliából az Egyesült Államokba. A brazil sajtó értesülései szerint azért hagyta el az országot, mert arra számít, hogy a Lula-kormány a koronavírus-járvány ultraliberális kezelése miatt a vele híresen rossz kapcsolatot ápoló Legfelsőbb Bíróság segítségével perbe fogná.

Nyitókép: EVARISTO SA / AFP

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Backstab
2023. január 10. 01:41
Passio of Trump
fpéter
2023. január 09. 23:14
Biztos tumor.
zuriktodor
2023. január 09. 22:56
Gyorsan megölik, így káoszba lehet taszítani Brazíliát.
424ft
2023. január 09. 21:57
Sok homart evett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!