Harry herceg: Vissza akarom kapni az apámat és a bátyámat!

2023. január 02. 15:45

A brit uralkodó kisebbik fiának napokon belül megjelenik életrajzi könyve.

2023. január 02. 15:45
null

A Spare című könyve megjelenése előtt adott interjút Harry herceg az ITV' munkatársának,Tom Bradby-nek. III. Károly brit uralkodó kisebbek fia a beszélgetés során kijelentette, vissza akarja kapni az apját és a bátyját. 

Majd hozzátette, hogy

bár az nem derült ki, hogy pontosan kire gondol.

A BBC az interjút idézve, hozzátette, hogy Harry herceg az amerikai CBS műsorszolgáltatónak is nyilatkozott. Mindkét interjú január 8-án kerül adásba, két nappal az önéletrajz megjelenése előtt. A Buckingham-palota nem nyilatkozott a témában – írta a lap.

Harry, Meghan és a privilegizáltság nyomorúsága

Jó, essünk túl a pozitívumokon, a dokumentumfilm erényein és lényegi tartalmain: Egy: Harry hercegnek van egy gyermekkorától hordozott élettragédiája, édesanyja kiskamaszkori elvesztése és eközben a születésétől fogva őt sújtó, folyamatosan nyilvános élet, ami miatt megérdemli az együttérzést. Kettő: Meghan Markle nem ostoba tyúk, hanem egy gyerekkorától kezdve szorgalmas, értelmes, törekvő, céltudatos nő.

 

„Családot akarok, nem egy intézményt”

Az ITV ugyanakkor arról számolt be, hogy a herceggel készített interjúban Diana walesi hercegnő halálával kapcsolatos „eddig soha nem hallott részletek” is elhangzanak majd.

A beszélgetést Kaliforniában vették fel, ahol Sussexek élnek. Az ITV arra is felhívta a figyelmet, hogy Harry a történetekben „szivárogtatásra” is utal. „Családot akarok, nem egy intézményt” – idézték a királyi család tagját.

A beszélgetés egy részletét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: HANNAH MCKAY / POOL / AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2023. január 03. 08:42
I don't give a fuck.
Tuners
2023. január 02. 23:15
Ríjjá nyomi... menj meséld el Opráhnak!
bagira
2023. január 02. 19:03
Harryt a felesége állandóan a királyi családja ellen uszítja . Hülye alkoholfüggő a világi nőt parancsát teljesíti.
certus
2023. január 02. 19:01
Igazán jópofa gyerek. Beszabadul a porcelánok közé, tör-zúz, aztán csodálkozik, hogy romokban a berendezés. Hiteles. Ja, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!