Karácsony bejelentkezett Bucsából: Ez a háború a jó és a rossz harca (videó)

2023. január 12. 16:30

„Aki elveszti az erkölcsi iránytűjét, annak ajánlom, hogy jöjjön el ide, és nézzen a túlélők szemébe” – hangoztatja a főpolgármester.

2023. január 12. 16:30
null

Karácsony Gergely bejelentkezett Bucsából. Mint ismeretes, a budapesti főpolgármester Kijevbe látogatott, majd a látogatás után arról számolt be, hogy „Magyarország az ukrán nép barátja”.

Kijiv

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerdán pozsonyi, prágai és varsói kollégáival közösen látogatást tett Ukrajna fővárosában. Többek között felkeresték hivatalában a jelenleg szintén városvezetőként tevékenykedő Doktor Vasöklöt, azaz Vitalij Klicskót - így legalább volt közöttük egy valóban nehézsúlyú figura.

Az utazás kapcsán egy videóval jelentkezett Karácsony. Mint a Facebook-posztjában írta, „ez a háború nem csak Ukrajna és Oroszország háborúja. Ez a jó és a rossz harca.

Beszélje meg a kérdést a helyi pappal, akinek át kellett élnie, hogy a templom végéből tömegsírt csináltak.”

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. január 12. 22:57
Bucsa már amolyan búcsújáró kegyhelye lesz a figyelemre vágyó amúgy otthonukban mérhetetlenül népszerűtlen politikai söpredéknek, akik a háború kegyetlenségét próbálják saját politikai túlélésük eszközeként felhasználni. Férgek.
gabormiklos84
2023. január 12. 22:30
Budapesttel is fog végre foglalkozni ez a Főpolgármesterek Szégyene? Karigeri, aki mellett Demszky megdicsőül
P. Savoiardes
2023. január 12. 21:57
Szerintem ez a terápiájához kellett. Ha bucsabol hazajön anélkül, hogy elasnak és legyőzte ezirányú félelmeit talán visszamegy Zuglóba is.. Tarlós meg letolja a maradékot.
DeGar
2023. január 12. 21:35
Jó, hogy csak mosolyog, és nem teleszájjal röhög, miközben empátiát kér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!