Kadirov örül: a csecsen harcosok elfoglaltak egy megerősített ukrán állást

2023. január 18. 07:50

A csecsen vezető szerint foglyokat is ejtettek.

2023. január 18. 07:50
null

Egy különleges csecsen katonai egység tagjai megrohamozták és elfoglalták az ukrán fegyveres erők egyik megerősített állását Marjinka város közelében, és nagyszámú ukrán katonát ejtettek foglyul – számolt be diadalittasan Ramzan Kadirov a Telegramon.

Harcosaink ragyogó eredmény értek el. Ennek az erődített állásnak stratégiai szempontból nagy jelentősége van, elfoglalása komoly siker a marjinkai fronton” – írta a csecsen vezető a TASZSZ orosz állami hírügynökség beszámolója szerint.

Az információt természetesen lehetetlen leellenőrizni, mindenesetre a háború korábbi szakaszában a félelmetes hírű csecsenek inkább azzal kerültek be a hírekbe, hogy demó-videókat készítettek a csendes harctéren, vagy a sorozásnak ellenállókat vadászták le.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. január 18. 10:51
Most már minden harcoló katona veterán katona, Napóleon végének kezdetét is az jelentette, hogy a veteránjait elbukta Oroszországban, szóval ezek ronda veszteségek.
benedek77
2023. január 18. 09:20
Elég ciki, hogy már ilyen híreket kell harsogniuk. Mint amikor a fosszar forint nem 423, hanem csak 399, és az összes csicska címlapon hozza:) Valószínűleg mégsem olyan nagy nindzsák:)
RasPutin
2023. január 18. 08:50
És pont erről nem készült videó. Bezzeg mikor szarrá lőnek egy erdőt......:)))))))
szintetikus
2023. január 18. 08:44
Reméljük megszórták őket. Úgyis csak vadak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!