Verhofstadt uzsonnaidőben: Van egy álmom

2023. január 30. 19:01

Öt éven belül az EU-ban szeretné látni Ukrajnát és az Egyesült Királyságot az EP-képviselő.

2023. január 30. 19:01
null

Guy Verhofstadt belga EP-képviselő Martin Luther Kinget idézve posztolt a Twitter-oldalán: a liberális politikus azt írta, van egy álma. Nézeteit kifejtette egy kép formájában is, amihez annyit írt, 

Nyitókép:  Alexandros Michailidis / POOL / HANS LUCAS / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. január 31. 19:17
Nekem is van egy álmom: azt a szép fogsorodat a kisagyadig nyomni ! (a törpeállamoknak vannak a legnagyobb pofájú buzijai)
Palatin
2023. január 31. 17:32
Verhofstadt valóban olyan hülye, mint amilyennek látszik. Ilyen idióták vezetik ma az uniót. Nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség továbbra is, hanem egész Európában. Ha Merkel ma még német kancellár lenne, vagy Trump még amerikai elnök, akkor most nem lenne háború. Mondom én, aki nem voltam nagy rajongója egyiknek sem, de a mai vezetökhöz képest zsenik voltak. Merkel egyet jól tudott: egyensúlyozni, mint egy zsonglör. Merkel letünésével nem lesz többé nyugaton senki, aki csak sejtené is, hogy merre felé kell haladni. Pedig sajnos ö sem volt egy jó navigátor, de legalább elsüllyedni nem hagyta a hajót. Eltünnek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen kaliberekre van bízva Európa jövöje? Hidegrázás. A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Orbánnak szerintük soha nincs igaza, de amikor a valóság visszaüt, akkor kiderül, hogy éppen hogy Orbánnak van igaza. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e.
csulak
2023. január 31. 11:59
huzd magad karoba es akkor raebredsz a valosagra ! Eu degeneraltja !
Odone Ricci
2023. január 31. 10:52
A BREXIT éppen ilyenek miatt volt mint te Guy, mert dirigálni akartátok a briteket is az EU-ban és hatalmas bevándorlósereg ostromolta őket. A britek soha nem tudták elviselni , hogy alattvalók legyenek, észrevették, hogy Londonban már kevesebb brit él mint idegen. Munkáskezekre azonban szükségük van, tehát a hasznos bevándorlókat tolerálják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!