Kitálalt a lemondott ukrán elnöki tanácsadó: Bármelyik pillanatban elveszíthetjük a háborút

2023. január 22. 15:14

Alekszej Aresztovics szerint Ukrajna elvesztette az irányítást saját narratívája felett.

2023. január 22. 15:14
null

Alekszej Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal nemrég lemondott tanácsadója a Twitterre tett fel egy videót, amelyben részletesen elmondta véleményét a háború fejleményéről és az aktuális ukrán helyzetről. Aresztovics, aki sajtóinformációk szerint nemrég mondott le pozíciójáról, állítása szerint a kijevi vezetés elvesztette a kontrollt a saját narratívája felett. 

– jelentette ki Zelenszkij korábbi tanácsadója szerint az ukránok rendkívül sérülékenyek, gyorsan le lehet őket győzni. 

Aresztovics volt az, aki azt mondta a múlt heti dnyiprói lakóházat ért rakétatalálat után, hogy valójában az ukrán légvédelem lőtte le az oroszok rakétáját. A nagy botrányt kavart nyilatkozata után többen is lemondásra szólították fel, melyet kedden végre is hajtott. 

– mondta videójában a Volodimir Zelenszkij korábbi tanácsadója. 

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal/ ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

***

Összesen 306 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2023. január 23. 12:38
Ezzel azért én vigyáznék az oroszok helyében mert ugyanolyan dezinformáció lehet mint hogy 5 napig fog tartani a háború és az ukrán haderő gyenge mint a harmat (miközben már állig fel voltak fegyverezve)
fogas paduc
2023. január 23. 10:47
És hogy hogy még nem nyírták ki, hogy aztán hőst csináljanak belőle? Bátor ember!
BlancoAgilon38
2023. január 23. 09:38
Jó lenne az a bármelyik pillanat egy héten belül. Zelenszkijt megbuktatják (nem akarok olyat írni, amit gondolok, hogy dögölne meg) és a kormányt, valamint a behódoló embereket eltakarítják. Jó kérdés mondjuk, hogy az USA hagyja-e veszni a befektetéseit. Nem fogja, de valahogy ki kellene pofozni a visszafelé fejlődő progresszív demokratákat.
Onlye
2023. január 23. 08:06
Hm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!