Sokkoló látvány – így néz ki drónfelvételen a földdel egyenlővé tett ukrán nagyváros (videó)

2022. december 15. 20:47

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő.

2022. december 15. 20:47
null

A Twitteren kezdtek terjedni friss drónfelvételek Bahmut városáról, a képsorokat az ukrán hadsereg készítette. Az egykor hetvenezres lakosú városban mostanra nincs épen maradt épület, ugyanis hosszú hetek óta a településen vannak a legkeményebb harcok. 

Bahmut kertvárosa sem úszta meg a folyamatos harcokat: a mindenfelé szétlőtt épületeket, rakéták által okozott krátereket és kiégett autókat látni a videókon. Jelentések szerint a környék az egyetlen terület a fronton, ahol folyamatosak az orosz ellentámadások. 

A katonai jelentések szerint mind az ukrán, mint az orosz fél brutális veszteségeket szenvedett a városért folytatott harcokban. 

Nyitókép: Anatolii STEPANOV / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NokiNokedli
2022. december 25. 22:09
Majd az EU újjáépíti!
Krupp Skya
2022. december 22. 19:51
Budapest is így nézett ki az ukrán front alatt, igaz akkor is besegített nekik Amerika
hegel
2022. december 18. 11:20
Usa állandó háboruja most ukránoknál nem marad 1 otthon se épen....ahogy a világon sehol ahova a jenki betette a lábát! Pont ugy néz ki mint kabul, szir területek meg a többi..én vietnam óta látom semmit nem változott... Aki hülye haljon meg....usa katonáknak is több eszük lehetne már 76 éve!
masikhozzaszolo
2022. december 18. 10:50
És mit lát, mond az angol hírszerző? A jó nagy periszkópjával? Vagy esetleg ott ül minden városban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!