Saját államot alapít Uri Geller

2022. december 26. 21:26

Állampolgárságot egy dollárért, bárki vásárolhat magának, amelyről az illető egy Uri Geller által aláírt okiratot is kap.

2022. december 26. 21:26
null

Egy különleges helyen, a Skócia partjainál fekvő Bárány-szigeten alapított államot Uri Geller – olvasható a Blikken.

A parafenomén még 13 évvel ezelőtt vásárolta meg a területet, amely elmondása szerint a világ legmisztikusabb helye, továbbá ez szolgált inspirációul A kincses sziget szerzőjének, Robert Louis Stevensonnak is. Ugyan a Bárány-szigeten nem lehet élni, de van zászlaja, saját focicsapata, hivatalos nyelve (a világ összes nyelve), és alkotmánya is, amely szerint barátságban áll minden más állammal. Állampolgárságot egy dollárért,

azaz kevesebb mint négyszáz forintért bárki vásárolhat magának, amelyről az illető egy Uri Geller által aláírt okiratot is kap.

„Ahogy az az alkotmányunkban is szerepel, a Bárány-szigeten szívesen látjuk a boszorkányokat és szívesen adunk menedéket a korábban boszorkányság miatt kivégzett emberek lelkének” – magyarázta.

Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 27. 17:26
ezeket a hülyéket honnan szerzik be?
ChatBot
2022. december 27. 14:55
Orbán a nemzetközi politika Uri Gellere: a NER nem más mint a valóság meghajlítása populista illúziók segítségével.
Robert69
2022. december 27. 13:20
Hát nehezen tudom elképzelni amikor Uri azt mondja az államának, hogy MUKODJ és láss csodát ! Mintha kicsit istent játszana, de abból már van egy, ő is maradjon a kaptafánál.............
TikiTaki
2022. december 27. 12:36
Furi Geller, a Sarlatánkirály megalapította országát, ami pont olyan, mint Ő maga. Van is, meg nincs is, hihető de nem mindenkinek, mindenkié, de igazából senkié, és a területénél csak a jelentősége és a hírértéke kisebb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!