Másfél milliárd fiókot töröl a Twitter

2022. december 09. 17:43

Olyan fiókokról van szó, melyekbe már évek óta nem léptek be a felhasználók.

2022. december 09. 17:43
null

Másfél milliárd fiókot fog törölni a Twitter, ezt maga Elon Musk, a médiaplatform új vezérigazgatója jelentette be. Hangsúlyozta: olyan fiókokról van szó, melyekre évek óta nem jelentkeztek be, és nem posztoltak. 

Mióta Elon Musk került a Twitter élére, számos változás állt be a cégben, többek között a szólásszabadságot illetően. Visszakerült ugyanis a platformra Donald Trump volt amerikai elnök, valamint a népszerű kanadai klinikai pszichológus, Jordan Peterson is, akiről még maga a Twitter egyik volt dolgozója mondta, hogy „a Twitter gyűlöletkeltő magatartásra vonatkozó szabályainak megszegése” miatt törölték.

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cyklon
2022. december 10. 15:31
Töröltek a twitterről ,mert megírtam a ringyónak, hogy őt nem az európai polgárok választották meg, tulajdonképpen egy rablóbanda élére, s mert megmondtam, hogy az USA érdekeinek megfelelően csődbe viszi Európát, s megkérdeztem hogy mi a helyzet a Pfizer rendelésével és szeretném, ha mielőbb csíkos ruhában bíróság előtt felelne tetteiért. És azt is megkérdeztem hogy az Eu miért támogatja Ukrajnát hadi tehnikával és pénzzel, miközben ez utóbbit megvonja a jogosult tagállamoktól, mint Magyarország és Lengyelország. Ezekre nem válaszolt , de annak az illetőnek aki velem egyidőben tweet-elt agyondicsérve őt, megkérdezte tőle hogy hány gyereke van, annak rögtön megírta hogy hét gyereke van és mind kinn vannak az USA-ban. Európában ez a liberális demokrácia nem más mint aljas diktatúra, ahol a társadalom ürüléke vezet. Elképesztő a magyarországi liberális trágya csőcselék viselkedése is, akiknek a rácsok mögött volna a helyük.
Brandon the great Negro
2022. december 10. 12:27
Vicces lesz, lévén akkor törölhet ha megszeged a felhasználási feltételeket.
Gyzoltan
2022. december 10. 06:40
Az emberi emberiség fennmaradásának alapfeltétele a médiában uralkodó "liberális" hegemónia megtörése! -a gyakorolt liberális tudati terror megtörése! -első lépésként!
Házam Hazája
2022. december 09. 22:44
Brüsszel vs. Twitter Tripper vs. Twitter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!