Donald Trump visszatért a Twitterre

2022. november 20. 07:16

„Az emberek elmondták véleményüket. Trump fókja vissza lesz állítva. Vox Populi, Vox Dei” – fogalmazott Elon Musk.

2022. november 20. 07:16
null

Ahogy arról beszámoltunk, a Twittert megvásárló Elon Musk nemrég kiposztolt egy közvélemény-kutatást, amiben azt kérdezi, hogy visszaengedje-e Donald Trumpot a platformra. A Twitter a 2020. január 6-i Capitolium-tüntetés után függesztette fel a korábbi elnök fiókját.

Orbán Viktor miniszterelnök is reagált az újdonsült Twitter-vezér kezdeményezésére. Minden bizonnyal Trump visszaengedését szorgalmazta a magyar kormányfő. „Találd ki a szavazatom” – írta Orbán Twitter-oldalán.

Orbán Viktor is leszavazott Trumpra - a Twitteren

Korábban megírtuk , pénteken a nemrég Twittert megvevő Elon Musk kiposztolt egy közvélemény-kutatást, amiben azt kérdezi, hogy visszaengedje-e Donald Trumpot a platformra. A Twitter a 2020. január 6-i Capitolium-tüntetés után függesztette fel a volt elnök fiókját. Orbán Viktor is reagált az új Twitter-vezér kezdeményezésére. Minden bizonnyal a korábbi amerikai elnök visszaengedését szorgalmazta a magyar kormányfő.

„Az emberek elmondták véleményüket. Trump fókja vissza lesz állítva. Vox Populi, Vox Dei” – fogalmazott már vasárnap hajnalban Twitterren Musk. Ezt azután írta ki, miután lezárult az egy napja meghirdetett szavazás arról, hogy mi történjen a volt amerikai elnök Twitter-csatornájával.

Ezt követően, néhány órával később Donald Trump fiókja ismét elérhetővé vált. 

Nyitókép: AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. november 21. 04:22
Ezek szerint a demokrácia fénye valamelyest mégis pislákol az Államokban?
Mirákulóziai Mikmuk
2022. november 20. 13:04
Szerintem Trump nem tért vissza a Twittere. Csak a profilját állították vissza. Akkor fog Trump visszatérni, ha újra posztol a Twitteren.
békalepcse
2022. november 20. 10:03
Mandi! Basszátok már ki a másolgatókat és az értelmetlen szófosókat, pazarolják az olvasóitok életét.
Lajoss
2022. november 20. 09:54
Újabb csapás a Twitterre..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!