Putyin készül valamire: meglátogatta az oroszok főhadiszállását

2022. december 17. 14:54

Egyenként is beszélt a háborúban részt vevő orosz parancsnokokkal az államfő.

2022. december 17. 14:54
null

Vlagyimir Putyin meglátogatta a „különleges katonai műveletben” részt vevő fegyveres erők főhadiszállását – írja a TASZSZ.

„Az államfő megvizsgálta a vezérkar munkáját, tájékozódott a különleges katonai művelet előrehaladásáról, konferenciát és külön megbeszéléseket tartott a parancsnokokkal” – ismertette Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Az eseményről készült képek tanúsága szerint Szergej Sojgu védelmi miniszter, Valerij Geraszimov vezérkari főnök és Szergej Szurovikin orosz katonai vezető is ott tartózkodott a főhadiszálláson – írja a hírről az orosz független oknyomozó portál, a Meduza nyomán beszámoló Index.

Nyitókép: MTI/EPA/Igor Kovalenko

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna_Public
2022. december 18. 20:11
érdekes olvasni, amit írtál a tényekre nem tudok kitérni, mert azokkal nem igazán rendelkezünk, leszámítva, hogy sokan halnak meg valami olyamiért, amiért normális ember nem hal meg manapság fenntartom, hogy egy militáns ideológiájú, állig felfegyverzett ukraina nagyon veszélyes Magyarország és általában a béke szempontjából, az oroszok pedig benne lettek volna egy Eurázsia együttműködésí rendszerben, amit az US nevű birodalmi világzavarkeltő gépezet torpedózott meg a szemünk láttára (lásd Északi Áramlat), úgyhogy tudom, ki vagy kik a hazám ellensége, persze az a haza inkább azon oligarchák hazája, akik a vadászterületüknek tudhatják, mint az enyém, és hozzád hasonlóan, nagyon meggondolnám, hogy a fizikailag bármit is kockáztassak egy olyan valamiért, ahol ha az utcára kerülnék, befogott orral lépnének át rajtam, de egy focimeccstől eltörik a nemzeti mécses, vagy ahol a meghekkelt államapparátus segítségével (transzmissziós szíj) majdnem kényszeroltottak nem is olyan régen, csak nekem nem rövid memóriám, mint féleszű polgártársaimé, egy olyan szerrel, amit sürgősséggel fogadtattak el, sem a gyártó, sem az eü hatóságok nem vállaltak érte felelősséget, de midennek ellenére hatalmas piaci profitot kaszáltak a pájzer és társai nem beszélve a teljesen kontraproduktív lezárásokról, amiért még várjuk a bocsánatkérést, de az várhatjuk... refletktív a viszonyom ehhez, amint látod, te pedig belemerülsz felesleges részletekbe, egy átlagos háztartásban élő bármelyik ország polgárának a béke az érdeke, semmit nem nyer a háborún, csak pride-ot, azt meg beszerezhet bárki hozzáállástól függgően ilyen vagy olyan vonulásokon/meneteken, nem kell a tökeit ellövetni érte akik szítják ezt a poklot, tudjuk, miért teszik
stug
2022. december 17. 20:41
Ide is elugorhatott volna érdeklődni: https://m.youtube.com/watch?v=QOz-auNummw
Namond
2022. december 17. 20:22
Olyan ez, mint Orbán látogatása a román főhadiszálláson.
bonafidesupraman
2022. december 17. 19:17
Putyin készül valamire: meglátogatta az oroszok főhadiszállását 2022. december 17. 14:54" Feladta az utólsó kenetet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!