Nagyszabású támadásra készülhetnek az oroszok

2022. december 29. 07:45

Az orosz haderő megkezdte a felkészülést egy nagyobb összecsapásra Luhanszk régiójában.

2022. december 29. 07:45
null

Az orosz haderő megkezdte a felkészülést egy nagyobb összecsapásra Luhanszk régióban – ismertette az Institute for the Study of War (ISW).

Katonai szakértők, biztonságpolitikai elemzők szerint  jelentős felkészülés zajlik az orosz részéről, az azonban egyelőre nem világos, hogy támadni vagy védekezni fognak-e. Az ISW munkatársai szerint azonban

ez az összecsapás döntő jelentőséggel bírhat.

Úgy vélik, hogy az orosz csapatok jelenleg felszerelést és harcosokat toboroznak.

Nyitókép: AFP

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2022. december 29. 18:53
háború... ha Oroszország elzárja a csapot a nyugat előtt, esetleg Ukrajna nem emlékműveket és szobrokat fog ledönteni színházi előadás keretein belül, hanem a zsírosbödön orosz gázvezetéket "ütőeret" vágja el és a világ ténylegesen lemond az orosz nukleáris erőforrásokról - sem usa sem nyugat nem keresi az orosz nyersanyagot és ipart partnerként, akkor majd elhiszem, hogy ez nem színház.
Zolotarjov
2022. december 29. 14:36
Ébredő erő..
Parzival
2022. december 29. 11:32
Sajnos az orosz nép már többször eljátszotta az emberiség bizalmát, nem látok más lehetőséget, mint a teljes orosz nemzet eltörlését a Föld felszínéről. Remélem a Nato erre játszik, Ukrajna most kifárasztja a ruszkikat, aztán totális Nato csapás.
Frutti
2022. december 29. 11:11
Amíg az egyik hárorús fél nem lesz képes egy mindent eldöntő végső csapásra, a háború nem ér véget. Addig megy az adok-kapok... A háború befejezéséhez az egyik fél jelentős (végleges) fölénye szükséges. Patthelyzet nélkül nem megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!