Sajtóhír: Óriási fegyverszállítmány miatt utazik Amerikába Zelenszkij

2022. december 21. 08:25

Hivatalossá vált, hogy érkeznek a Patriotok Ukrajnába.

2022. december 21. 08:25
null

A The Guardian úgy értesült, hogy Volodimir Zelenszkij szerdai látogatása során jelenti be Joe Biden amerikai elnök az újabb támogatásokat Ukrajnának.

A közlemény szerint, amit a portál citál, Biden a látogatás során be fogja jelenteni:

Hangsúlyozták: a csomag értéke 2 milliárd dollár lehet, benne a Patriotokkal. Hozzáfűzték, hogy egy harmadik országban fogják kiképezni az ukránokat a Patriot-rendszer működtetésére.

 

 

A nyitókép illusztráció. Fotó: David Mareuil / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2022. december 22. 10:57
"Óriási fegyverszállítmány miatt utazik Amerikába Zelenszkij." Ez hülyeség. Ezért nem kellett volna odautaznia. Valószínűleg inkább a háború következő szakaszáról tárgyaltak. A telefonban már nem bíznak...
confitür
2022. december 21. 14:52
Az Egyesült Államok nem úszhatja meg harmadszor is,az ő területükön is rombolni fognak a bombák.
Kedveslány34
2022. december 21. 14:16
Zelenszkij lőjék végre fejbe vagy maradjon is ott a picsába. Ki akarja Robbantani a 3.dik világháborút hogy a pusztult vinné el azt a Drogos Színész Ukrán elnömöt eszébe sincs befejezni elmebeteg.
B_kanya
2022. december 21. 13:13
A cikkhez: Sajnálatos módon az ideológiavezérelt liberráltfasiszták az oroszok kezére játszanak a NATO demilitarizálása ügyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!