Érdekes kabátot villantott a BLM-rajongó Lewis Hamilton

2022. december 28. 13:55

A Forma-1-es versenyző ezúttal New Yorkban vonta magára a figyelmet.

2022. december 28. 13:55
null

A hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton a hosszú versenyszezon után jelenleg pihenőjét tölti. Instagram-bejegyzése szerint legutóbb New Yorkban tűnt fel.

A képet elnézve az autóversenyző nem tervezte, hogy inkognitóban járja a „nagy alma” utcáit, mivel egy villágító fehér pufferkabátban fotóztatta magát.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Megafon Központ: Hamilton „harca képmutató

Hamiltontól egyáltalán nem áll távol a meghökkentés és a polgárpukkasztás sem. A Megafon Központ korábban azt írta a brit pilótáról, hogy a rasszizmus ellen harcol. Mindemellett a környezetvédelem mellett is kardoskodik. Sőt George Flyod halála után ismét erőre kapott Black Lives Matter-mozgalom elkötelezett támogatója.

A Központ elemzésében azonban arra is kitért, hogy Hamilton „harca képmutató, ugyanúgy, ahogy a balliberális megmondóembereké általában”

Nyitókép: Képernyőftotó

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. december 29. 15:10
A Megafon központ... :-)))))))))))))
kizökkentidő
2022. december 29. 08:34
Az ostoba újságírók már csak abnormalitást ajnározzák. Mi meg buták vagyunk mert rákattintunk.
az ember
2022. december 28. 21:49
Hamilton mulatt, félnéger-félfehér. Biztosan fehér és néger énje viaskodik egymással.
fogas paduc
2022. december 28. 18:58
Hát, ha már be tud ülni egy versenyautóba, akkor már művelt ember lehet. Ha művelt, akkor széles látókörrel rendelkezik. - Vajon melyik állítás a hamis?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!