Spanyol lap: Orbán Viktor úgy gúnyolódott a Katargate-en, „mint bármely másik troll”

2022. december 16. 08:51

A magyar miniszterlnök egy csütörtöki videójában arról beszélt, „ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!”

2022. december 16. 08:51
null

„Félelem és zavarodottság Brüsszelben” címmel jelent meg egy elemzés a spanyol El País pénteki nyomtatott számában az Európai Parlamentet az utóbbi napokban megrengető korrupciós botrányról.

A szerző szerint a félelmet leginkább az okozza, hogy

a botrány tovább dagadhat, és végül megrengetheti az Európai Parlament, sőt az Európai Unió hitelességét is.

Hozzátette, hogy „az eurofóbok, például Orbán Viktor kihasználják a helyzetet: a magyar kormányfő úgy gúnyolódott a Katar-gate-en a közösségi médiában, mint bármely másik troll” – írta a lap.

Orbán Viktor: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor csütörtökön Brüsszelből jelentkezett be, és egy videóban elmondta, hogy az uniós csúcsra rányomta a bélyegét, hogy letartóztatták az Európai Parlament baloldali alelnökét, Eva Kailit korrupciós vádakkal. Majd azzal folytatta, hogy

A kormányfő megemlítette, hogy a meghallgatás után a miniszterelnökök arra szólították fel az Európai Parlament elnökét, hogy a korrupciós botrányt mélyen vizsgálja ki. „Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!” – zárult a videó.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. december 16. 17:55
Dr. Orbán Viktornak , több nagyon kiváló vezetői tulajdonság van, amelyek révén kiemelkedik az Eu. vezetői közül is , néhányat megemlítek : - a kiváló helyzetfelismerés - a gyors észjárás - az előrelátó stratégia - stb , stb , stb M.o.-on az ellenzéki "vezetők" , ehhez képest , kivétel nélkül , csak halbleiter-ek . Szóval T. ellenzék , még ha székre álltok is, max. csak a Viktor cipőjét tudjátok "portalanítani". Ha majd magatok közül ki tudtok állítani, akár csak egy "szúnyog-csődört" is , nos majd akkor jelentkezzetek be , a "hatalom"-ért.
Ne szájalj
2022. december 16. 13:42
Az egesz Europaban rendben van, hogy Orban lop, Orban tolvaj, Orban naci, Orban maffia fonok stb, es ez a tapir ujsagiro most sem azzal foglalkozik, hogy a korrupt EU-s politikosok lebuktak, hanem azzal, hogy Orban igy, Orban ugy. Mi lenne itt, ha valami konkretumot talalnanak Orban ellen?
lendvaiildiko
2022. december 16. 12:58
Bagoly mondta verébnek, hogy nagyfejű.. Miért ne mosolyogna el a velejéig tisztes asszonyon.
ChatBot
2022. december 16. 12:14
Aki trollként viselkedik a nemzetközi politikában, azt trollként is kezelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!