A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

NATO-főtitkár: A leggyorsabb út a békéhez, ha még jobban felfegyverezzük Ukrajnát

2022. december 30. 12:56

Jens Stoltenberg egyértelművé tette (a szövetség) álláspontját.

2022. december 30. 12:56

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár arra szólította fel a NATO-tagállamokat, hogy mégtöbb fegyverrel lássák el Ukrajnát – írja a Reuters.

Arra kérem szövetségeseinket, hogy tegyenek többet. Mindannyiunk biztonságának érdeke, hogy Ukrajna nyerjen, és Putyin veszítsen”

– fogalmazott. 

Szerinte a leggyorsabb út a békéhez, ha Ukrajna felfegyverzése tovább folytatódik. „Tudjuk, hogy a legtöbb háború tárgyalással ér véget. Valószínűleg ebben az esetben így lesz, de hogy ezeken a tárgyalásokon mit érhetünk el, az nagyban a katonai sikerektől függ” – vélekedett.

Borítókép: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 31. 13:11
Nekem lassan már az a benyomásom, mintha a NATO önáló életet kezdene élni. Szinte naponta adnak ki olyan nyilatkozatokat, amelyek inkább tűnnek egy állam megnyilvánulásainak, semmint egy államok által védelmi céllal fenntartott szövetséggé.
syphax
2022. december 31. 11:28
"...NATO-főtitkár: A leggyorsabb út a békéhez, ha még jobban felfegyverezzük Ukrajnát.." EZ A HÜLYE SÚDERDUMA KÁBÉ OLYAN, MINTHA AZT MONDANÓK: " A TŰZ ELOLTÁSA AKKOR A LEGHATÉKONYABB HA 10 LITER OLAJAT ÖNTÜNK A LÁNGOKRA...FRANKÓN."
Benedek Zsolt
2022. december 31. 00:36
Visszatekintő: https://www.youtube.com/watch?v=aQNILpwB3vQ
osbehemot
2022. december 30. 22:31
Igen, ha ég a ház, én se oltani próbálom, hanem locsolok még rá benzint. Logikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról