Korrupció Brüsszelben: már a Néppárt is szocialista képmutatásról beszél

2022. december 15. 18:30

„A jogállamiságukról szóló kioktatásukról most bebizonyosodott, hogy képmutató” – írja Twitter-oldalán a szocialista frakcióra utalva az Európai Néppárt.

2022. december 15. 18:30
null

A Brüsszelt megrázó korrupciós botrány úgy tűnik, kellően nagy horderejű ahhoz, hogy egymás ellen fordítsa a sok éve szoros kötelékben repülő – Magyarországot és Lengyelországot közösen leckéztető – európai szocialistákat az Európai Néppárttal. Utóbbiak olyan bejegyzést tettek ki Twitter-oldalukra, melyben képmutatással vádolták a szocdemeket, akiknek politikusa, Eva Kaili a gyanú szerint kenőpénzért cserébe képviselt katari és marokkói érdekeket.

A görög szocialista EP-alelnököt vizsgálati fogságba is helyezték, legutóbbi fejlemény, hogy az élettársa mindent bevallott.

„Beszélnünk kell a képmutatásról: az S&D áll a Katargate központjában. Itt az ideje a felelősségre vonásnak. A jogállamiságukról szóló kioktatásukról most bebizonyosodott, hogy képmutató” – írják politikai ellenfeleikről a néppártiak.

Orbán Viktor: Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben! (videó)

Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett - mondja Eva Kaili EP-alelnök botrányáról a magyar kormányfő. Brüsszelből jelentkezett be a Facebookra kitett videójában Orbán Viktor.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. december 18. 11:01
mindent a népért! mármint a kapitalista népségért!
irondome
2022. december 16. 09:43
"Európai" (???) Nép(???)párt - a konzervatív értékrend és a nemzeti szuverenitás kiárusítói, a képmutatás mesterei - nagyon remélem titeket is utolér a sors keze, minél hamarabb!!! Európa ellenségei, kiárusítói, szégyenei vagytok ti is, együtt a szoci és liberális elvtársaitokkal!!! Csak üssétek és vágjátok egymást míg mindannyian az egész "EU parlamenti" bagázzsal együtt eltűntök a látóhatárról!
syphax
2022. december 16. 06:32
TÖBBEDSZERRE-SOKADSZORRA BIZONYOSODOTT BE: DR.ORBÁNNAK MOST IS IGAZA(!!!) VOLT ÉS IGAZA VAN JELENLEG IS. A BRÜSSZELITA FELELŐTLEN-ERKÖLCSTELEN ÉS SENKI ÁLTAL MEG NEM(!) VÁLASZTOTT, ÖNJELÖLT "ERKÖLCSPRÓFÉTÁK" VALÓJÁBAN LINK, ÉGREMEREDT SZEMŰ, KÉPMUTATÓ ÉS ÖNÖS ÉRDEKŰ BŰNÖZŐK! ÉS MÉG ŐK PRÓBÁLTAK-PRÓBÁLNAK KIOKTATNI BENNÜNKET--ILYEN SZAR ferhóófstadt buzigecik "kontrázása" mellett-- BECSÜLETBŐL, TISZTESSÉGBŐL, KÖZÉLETI TISZTASÁGBÓL. ELMENNEK ŐK A JÓ ÉDESANYJUK KESERVES PICSÁJÁBA ÉVA KAILI-VEL AZ ÉLEN dobreffestűl, vera jourovástúl, csekatkástúl meg gwemdolin izéstűl! SENKIHÁZI SZEMÉT ÁLLATOK!!!
tölgy
2022. december 15. 20:56
Félek, hogy ez a felszínre hozott bűnözői magatartás csak gyuri bá' leszámolása a soraikból kikacsingatókkal és utána megáll, így a zunijóóó "elitjében" meglévő soroszsoldosok érintetlenek maradnak. Pedig.... pedig Európának létérdeke lenne a soroszsoldosoktól - és az álcivilektől - megtisztítania önmagát, különben elpusztul. Nem, nem az oroszok jelentenek fenyegetést a békére, a biztonságra, a jólétre Európában, hanem a soroszsoldosok, nevezzék őket akár "újságírónak", "civilszervezetnek", EP képviselőnek, EU biztosnak, vagy EUB tagjának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!