Egy kaliforniai kislány engedélyt kapott unikornis tartására, ha talál egyet

2022. december 09. 10:11

Madeline novemberben fordult levélben a hatósághoz, amelyben azt kérte, engedélyezzék, hogy ha talál egy unikornist, azt az udvarukban tarthassa.

2022. december 09. 10:11
null

Engedélyt kapott egy kaliforniai kislány a Los Angeles-i állatvédelmi hatóságtól, hogy unikornist tarthasson, ha talál egyet.

Az élénk képzeletű Madeline lett az első, akinek ilyen engedélyt kiadott a hatóság. Azonban feltételekhez is kötötték az engedélyt:

a mesebeli lénynek bőséges napfényt, holdfényt és szivárványt kell kapnia,

és havonta legalább egyszer puha ronggyal ki kell fényesíteni a szarvát. Marcia Mayeda, a Los Angeles megyei állatgondozási és állatellenőrzési osztály igazgatója rózsaszínű, szív alakú fémtáblácskát küldött a lánynak „Állandó egyszarvú engedély” felirattal, és mellékelt hozzá egy kis plüss unikornist is. Madeline novemberben fordult levélben a hatósághoz, amelyben azt kérte, engedélyezzék, hogy ha talál egy unikornist, azt az udvarukban tarthassa. 

Mayeda megdicsérte a lányt, amiért felelős állatartóként engedélyt kért, és megfelelő, szeretetteljes környezetről is gondoskodik leendő állata számára. A hivatal a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a különös engedély kiadásának történetét, de a lány valódi nevét nem árulták el.

(MTI)

Fotó: ROLF VENNENBERND / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. december 09. 18:34
A Lefkovics féláron adja, mert neki sincs.
Micmac
2022. december 09. 17:59
Nem jo a gumikarnis, nem birjja el a fügönyöt, nyullik meg lelóg.
lutra
2022. december 09. 16:27
Állatkínzás havonta csak egyszer letakarítani a szarvát, hiszen azzal minden nap a trágyában turkál, ezért könnyen felpuhul, és gombás lesz..., aztán ha elrothadt, letörik, és a végéből folyik a genny. Nem egy esztétikus látvány...
kishal
2022. december 09. 13:54
Hivatalos szintre emelték az állatkínzást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!