Canterburyi érsek: Nem szabad Ukrajnára erőltetnünk a békét

2022. december 02. 15:57

Éles véleményt fogalmazott meg a brit vallási vezető.

2022. december 02. 15:57
null

Justin Welby háromnapos látogatásra érkezett Kijevbe, a brit vallási élenjárónak többször is óvóhelyre kellett mennie, mivel a híradások szerint nagy volt a veszély, hogy Oroszország megtámadja ott tartózkodása alatt az ukrán fővárost. A canterbury érsek leszögezte: 

nem fordulhat elő, hogy az oroszok által indított invázió sikerrel jár

Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy nem szabad erőltetni a békét Ukrajnában, és állítása szerint a nyugat nem vette tudomásul, hogy a háború akár évekig is tarthat. Welby meglátogatja Bucsa városát is, ami a háború korábbi szakaszában brutális népirtás helyszíne volt. 

Nyitókép: Richard Heathcote / POOL / AFP

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. december 04. 07:29
Ez a "pap" tetőtől talpig egy b.zi. Úgy találom, hogy az egész fehér társadalom BETEG. Agyilag. Mintha valahonnan vezérelve mindenkit távhipnózis alatt tartanak vagy az alá akarnak vonni valakik. Az oltásokkal kezdődött. Megbolondultak. Önrombolókká váltak az emberek. Egy hatalmas bolondokháza lettünk.
de France
2022. december 03. 19:50
Egyetértés a katolikus és az anglikán egyház között: Justin Welby és Ferenc pápa. https://youtu.be/lyD0zK31fyY
Hesperia
2022. december 03. 18:03
Szóval ez a csuhás is egy vén gonosztevő. De ami engem jobban zavar: "a brit vallási élenjárónak" --- mi az ördög farka az az "élenjáró"?!?!? Inkább elöljáró, nem? Magyarul tudó fordító kerestetik!!!
Anonymtalan
2022. december 03. 11:38
"Canterburyi érsek: Nem szabad Ukrajnára erőltetnünk a békét" Ennyiből azt is mondhatta volna azt is, hogy "Dicsőség Marsnak! Dicsőség Wicilopocstlinak!". Pontosan ugyan annyira lenne keresztényi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!