Bekérette a magyar nagykövetet az ukrán külügy Orbán sálja miatt

2022. november 22. 11:41

„Hivatalos bocsánatkérést várunk a magyar féltől” – hangoztatja az ukrán külügyminisztérium szóvivője.

2022. november 22. 11:41
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Daniel Freund kiakadt Orbán Viktor szurkolói sálja miatt. A német liberális politikus nehezményezte, hogy Nagy-Magyarország szerepel a sálon. Erről ide kattintva olvashat bővebben!

A revizionista eszmék magyarországi terjesztése nem járul hozzá az ukrán–magyar kapcsolatok fejlődéséhez”

írta közösségi oldalán Oleg Nyikolenko, az ukrán külügyminisztérium szóvivője.

„A magyar nagykövetet be fogjuk hívni a Külügyminisztériumába, hogy tájékoztassuk őt Orbán Viktor cselekedeteinek elfogadhatatlanságáról” – tette hozzá Nyikolenko. Hozzátette: hivatalos bocsánatkérést várunk a magyar féltől, és az Ukrajna területi integritását érintő beavatkozások cáfolatát.

 

***

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: MTI/EPA/Focke Strangmann

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. november 23. 04:55
Talán kérjenek a lengyelektől bocsánatot. Faszt szopó hoholok
syphax
2022. november 23. 04:11
HIVATALOSAN KÖZÖLJÜK: KAPJÁTOK BE AZ APÁTOK HÓTTKÓROS FASZÁT(!)--BOCSÁNATKÉRÉSKÉPPEN...HÜLYE UKRÁNOK! EZ IGY MEGFELEL? HÜLYÉK! HJARÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK! RIA! RIA! HUNGÁÁÁRIA!
ederzsuzsanna
2022. november 22. 22:37
Tényleg ez a legfőbb gondjuk háború idején? A sááál? Ééés a magyar kisebbség jogok lábbal tiprása, a nyelvtörvény, a turul ledöntése, + a sok-sok "hálás" megnyilvánulás OK?
retsag
2022. november 22. 19:35
Fáj a huculnak az igazság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!