Veri a tamtamot a román külügy, nem csak Daniel Freund akadt ki Orbán Viktor szurkolói sálja miatt

2022. november 21. 22:04

Nem értékelték a kormányfő Nagy-Magyarországot ábrázoló sálját.

2022. november 21. 22:04
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Daniel Freund kiakadt Orbán Viktor szurkolói sálja miatt. A német liberális politikus nehezményezte, hogy Nagy-Magyarország szerepel a sálon. Erről ide kattintva olvashat bővebben!

A román külügynek sem jött be a kormányfő sálja

A román külügyminisztériumban is láthatták az Orbán Viktor miniszterelnök sálját bemutató képsorokat, a Transtelex szerint

a bukaresti külügy rosszallását fejezte ki Magyarország bukaresti nagykövetnek, miután észrevették a Nagy-Magyarországot a miniszterelnök szurkolói sálján.

A románok elfogadhatatlannak tartják a „revizionista megnyilvánulás bármilyen formáját, ugyanis az szerintük ellentétes a valósággal”. 

A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videót, melyen a magyar kormányfő a botrányt kavart sáljában gratulált Dzsudzsák Balázsnak az utolsó meccsét követően, az alábbiakban nézheti vissza:

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 360 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodolay Erika
2022. november 23. 09:56
A házi és egyéb otvosi rendelőket be rejtett kameraztak'ninden mással együtt lehet az áldozat tudtan kivűl tárgyalgatni'engedélyezterni a házi és egyéb orvosok hamisitásaikra a gyilkos hamisitóknak a további nano és egyéb gyilkosságokat'sikkadztásokat!!
Niki1987.
2022. november 22. 20:31
Édes Istenem, ennyi marhát!
Tatulus
2022. november 22. 15:48
Nem tetszik a tolvajnak, ha a volt tulaj nézegeti a lopott tárgyat! Érthető!
dezodor
2022. november 22. 15:09
"A románok elfogadhatatlannak tartják a „revizionista megnyilvánulás bármilyen formáját, ugyanis az szerintük ellentétes a valósággal”. " Hát igen a valóság az hogy a területtolvaj az az is marad. 1100 évet az oláhok nem fognak megkapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!