Így búcsúzott a magyar kormányfő Dzsudzsák Balázstól (videó)

2022. november 21. 11:03

Orbán Viktor köszönetet mondott a focistának.

2022. november 21. 11:03
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Kalmár Zsolt utolsó pillanatban rúgott góljával 2-1-es győzelmet aratott a magyar válogatott a görögök ellen vívott barátságos mérkőzésen. Mint ismert, ezzel a meccsel búcsúzott a csapattól Dzsudzsák Balázs, akinek ez volt a 109. mérkőzése. A találkozó lefújása után Dzsudzsák személyesen is találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki gratulált a focistának az utolsó meccsén nyújtott teljesítményéhez is.

A sportoló az első félidőben viselt mezét Orbán Viktornak, míg a második félidőst Szijjártó Péter miniszternek nyújtotta át.

A beszélgetés során kiderült, hogy a miniszterelnök már őriz egy cipőt Dzsudzsák Balázstól a szekrényében, amelyben a játékos a századik meccsén játszott.

A kormányfő és a játékos az ajándék átadása utána egy öleléssel búcsúzott el egymástól.

A megható pillanatokról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2022. november 21. 21:22
A németek nem Magyarország által egyesülhettek újra? Mellesleg mondva,mint a vh főbűnösei!! De mi maradjunk csak széttépetve,megalázva ugye? Mindent vissza!!!!
KBA98
2022. november 21. 19:45
Aranyos és megható kép.
ZombikaFoskoma
2022. november 21. 16:48
A verejtékével átitatott mezeket.
Halder
2022. november 21. 15:47
Orbán az első pillanattól foci buzi. Támadja is érte az ellenzék. Így nála ez elég hiteles és pont ezért nincs ezzel gond. Hajrá Magyarok !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!