Transznyefty: újraindult a kőolaj szivattyúzása a Barátság vezeték ukrán szakaszán

2022. november 23. 19:19

A hírt Igor Gyomin, a Transznyefty orosz csővezeték-társaság elnökének tanácsadója jelentette be.

2022. november 23. 19:19
null

Ukrajna közép európai szerint 17 óra 46 perckor újraindította a kőolaj szivattyúzását a Barátság kőolajvezeték korábban leállított ukrajnai szakaszán – közölte Igor Gyomin, a Transznyefty orosz csővezeték-társaság elnökének tanácsadója a RIA Novosztyi hírügynökséggel.

Szerdán korábban azt is Gyomin jelentette be, hogy

leállították a Barátság kőolajvezeték déli ágának egy szakaszát Ukrajnában.

A Barátság kőolajvezeték az oroszországi Szamara megyéből indul, majd Brjanszkon áthaladva kettéágazik: északra Fehéroroszországon, Lengyelországon és Németországon, délre pedig Ukrajnán, Csehországon, Szlovákián és Magyarországon keresztül halad.

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

– vélekedik . Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a adásában.

(MTI)

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. november 24. 14:48
Megakadályoztak az orosz biztonsági erők egy robbantásos merényletet a Törökországba és Európába gázt szállító Déli Áramlat vezeték ellen Volgográd megyében Az FSZB szerint a szabotázs- és terrorcselekmény-kísérlet mögött ukrán különleges szolgálatok álltak.
Zempléni
2022. november 23. 22:03
Arra megy ki a dolog, hogy megszavazzuk a giga-kölcsönt. Ezért van a húzd meg, ereszd meg.
Józsi6
2022. november 23. 21:47
Szóval ez volt az egy hét, mert ezt mondták. 8 óra. Hiába, az ukránok tele vannak Einsteinekkel. A gyursuló idő meg a győzelmük is így jön és múlik el.
19Vs1...
2022. november 23. 21:38
Eközben 200000 m3 gáz megy ukrajnába 250000 m3 - szlovákiába 40000 m3 - szerbiába / óra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!