Térképen a háború jelenlegi alakulása

2022. november 19. 11:08

Az Institute for the Study of War közölt illusztrációkat a front alakulásáról.

2022. november 19. 11:08
null

Az oroszok további mozgósításra készülnek az Institute for the Study of War intézet szerint. 

Így áll most a front Ukrajnában:

 

Fotó: JUNG YEON-JE / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2022. november 19. 16:38
Látnivaló, hogy mák hatása alatt vagy. Ukrajnának ehez annyi köze van, hogy feláldozta a fiait a javait amerika érdekében idegen eszközöket használva amit még száz év múlva is nyögni fog a maradék, ha lesz olyan.
Akitlosz
2022. november 19. 13:42
Naponta több százan közlik a front állását. A háború elején még a Mandiner is megpróbálta, de nagyon nem ment neki.
Performan
2022. november 19. 12:42
Ami a világot uraló liberalisták (=bolsevikok) atomháború utáni olthatatlan vágyát illeti, emlékeztetnék a múlt év egyik nagy szatírájára: Ne nézz fel! A liberalisták most megint ugyanazt teszik, amit korábban Orwell műveivel, vagy a Tanúval: implementálják. Valaki megint elfelejtette odaírni a film végére, hogy: Hahó, liberálisok, ez szatíra, nem forgatókönyv! Figyeljétek meg, pontosan ugyanazok az ostoba beszélgetések és posztok jelennek meg és pontosan ugyanúgy a világ vezetőinek és cselédhadának szájából az atomháborúval kapcsolatban is, mint a fimben a földet megcélzó üstökössel: nem lesz itt semmi baj, ne mondjuk, hogy biztos a pusztulás, ha jól odacsapunk atommal Putyinnak (szlovák barom) stb. Még az sem biztos, hogy Fekete-Győr és a vele azonos szellemi szinten vergődő Lenin-fiúcskák tudják-e, hogy ez nem napkollektor...
lurker
2022. november 19. 12:19
"Institute for the Study of War" Kimberly Kagan nevű háborús héja személyes blogja, kb ennyire is hiteles. Az amerikai hadiipar adományai által támogatott Washington-barát agresszív, eszkaláció-párti manipulátor think-tank. A szíriai háború alatt pl. Asszád-ellenes "békés lázadók" (érts: szélsőséges muszlim terroristák) felfegyverzése mellett kampányolt, hogy minél jobban eszkalálódjon a helyzet. abszolút ruszofób, hiteltelen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!