A Ryanair „az idióta és káros utasadó” visszavonását követeli a kormánytól

2022. november 14. 14:31

Ismét megszólalt Michael O'Leary.

2022. november 14. 14:31
null

Változik a légitársaságok nyáron bevezetett extraprofit-adója, januártól a repülőgépek egy ülésre vetített károsanyag-kibocsátásától is függővé teszi a Magyarországról induló utasokra kivetett adó mértékét.

Az airportal beszámolója szerint Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója üdvözli a lépést, álláspontja szerint ez legalább bizonyítja, hogy a kormány szándéka az utasok és nem a nem létező légitársasági profit megadóztatása volt. O'Leary újból felszólította a magyar kormányt, hogy törölje el „az idióta és káros utasadót”, valamint

kérjen bocsánatot polgáraitól és a beutazóktól a hamis és tisztességtelen légitársasági adó sikertelen bevezetési kísérletéért, amelyet most környezetvédelmi utasadóval vált fel”.

A Ryanair szerint Magyarországnak és a turisztikai ágazatnak ki kell hevernie a Covid által okozott károkat, a magyar polgároknak és látogatóknak alacsonyabb repülőjegyárakra és több járatra van szükségük, nem pedig kevesebb járatra és magasabb kormányzati adókra. 

Nyitóképen: Michael O'Leary sajtótájékoztatót tart. Fotó: Mandiner

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vbandi
2022. november 15. 06:33
Ki lehet vonulni Magyarországról, ez a szinvonaltalan szar légitársaság senkinek sem fog hiányozni.
palicsi
2022. november 14. 19:38
Bemegy a cowboy (Michael O'Leary) a szalonba és mérgesen az asztalra csap: - Wiszkit ide, mert ha nem... A kocsmáros reszketve tölt neki. Az emberünk megissza és elmegy, nem fizet. Másnap ugyan így történik. A harmadik napon megint: - Wiszkit ide, mert ha nem... - Egy vállasabb tehénpásztor srác megkérdi: - Mert ha nem? - Akkor nem iszom!
Ulaszlo
2022. november 14. 19:32
Takarodj ki az országból. Büdös rabló milliárdos.
Taincu
2022. november 14. 18:51
Ezek még mindig itt rontják a levegőt (pun intended) ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!