Válaszoltak az ukránok Medvegyev atommal való fenyegetőzésére – Felbomlasztanák az egész Orosz Föderációt

2022. november 01. 19:07

Az Ukrán Nemzetbiztonsági Tanács vezetője szerint Oroszország elkerülhetetlenül veszíteni fog.

2022. november 01. 19:07
null

Olekszij Danyilov, az Ukrán Nemzetbiztonsági Tanács vezetője a Facebookon reagőált Dmitrij Medvegyev korábbi, portálunk által is közölt fenyegetéseire.  A volt orosz elnök nemrég azt írta a Telegramon, hogy Ukrajna győzelme esetén Oroszország összeomolhatna, és ezt megelőzendő be kell vetniük a nukleáris fegyvereket. Erre reagálva Danyilov egy velős választ fogalmazott meg.

„Medvegyevnek, emlékeztetőül. Nyomtassa ki, és ismételje el legalább naponta háromszor, a reggel, ebédidőben és este – írta, majd felsorolta, hogy mi mindent kellene szerinte megtanulnia az orosz politikusnak:

  1.  Oroszország elkerülhetetlenül veszíteni fog,
  2. A Kreml rezsimje sajátkezűleg indította le a félbirodalmuk, álföderációjuk összeomlását,
  3. Minden Moszkva által megszállt terület vissza fog térni a jogos tulajdonosához. Ez nemcsak Ukrajnára vonatkozik, hanem Georgiára, Moldovára, Japánra és más országokra, népekre. Belarusz is szabad lesz az orosz megszállóktól,
  4. Ha az Orosz Föderáció nukleáris fegyvereket használ, azzal öngyilkosságot követ el,
  5. A teljes nukleáris leszerelést szolgálja az Orosz Föderáció felbomlasztása”

– sorolta fel Olekszij Danyilov. 

Nyitókép: AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. november 08. 22:44
Mit szívott ez a neonáci faszkalap?!
Békés
2022. november 01. 22:13
Japánt mióta szállták meg az oroszok?
Kivűlálló
2022. november 01. 22:00
Ez a "Danyi lova" mondott már nagyobb marhaságot is, még sem lett igaza...! Ez is egy ilyen eset! Erősen emlékeztet a "Gyalog galopp" című filmben, a híres feketelovag vergődéseire, amikor már csak a feje volt azon az elfuserált testén (a többi kiálló részt legajalták), de még akkor is csak keménykedett tovább, míg a fejét is el nem veszítette..! :D :D :D Ukrajnára is ugyan ez a sors fog várni! Nem, nem az oroszok fogják a háborút elveszíteni, mert az oroszok már február 24.-én megnyerték azt, hanem a NATO, Ukrajna, az USA és az EU!
Ólat a trolloknak
2022. november 01. 21:39
Adolf is ilyeneket ordítozott a bunkerben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!