Medvegyev: Csak Oroszország végső győzelme garancia a világkonfliktus felszámolására

2022. november 01. 15:58

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint a Nyugat gerjeszti a nukleáris konfliktust.

2022. november 01. 15:58
null

Telegram-csatornáján jelentkezett Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, aki ismét felvetette a nukleáris fegyverek bevetésének lehetőségét, ha az orosz hadsereg jelentős veszteségeket szenved Ukrajnában. Közölte azt is, hogy a nukleáris konfliktust valójában nem Oroszország, hanem a Nyugat helyezi előtérbe.

Az ukránok igazi célját a kijevi rezsim már korábban kijelölte: az összes korábban hozzájuk tartozó területet vissza akarják szerezni. Ezek a célok veszélyt jelentenek államunkra, Oroszország összeomlását akarják elérni. Ez pedig közvetlen ok arra, hogy az Oroszországi Föderáció a nukleáris elrettentés doktrínájával foglalkozzon” – írta Medvegyev.

Hozzátette: a nyugati országok globális háborúba taszítják a világot. Szerinte csak Oroszország teljes és végső győzelme garancia a világkonfliktus felszámolására.

Nyitókép: Dmitry Astakhov / SPUTNIK / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. november 01. 21:56
A világbékét csak az garantálja, ha Oroszország megtarthatja a lopott holmit! Ha Oroszország nem tarthatja meg a lopott holmit, akkor a nyugat globális háborúba taszítja a világot(sic)! Eszemfaszom megáll...
Láncfűrészes Attasé
2022. november 01. 18:48
Már megint a végső győzelem, a világforradalom, a világkonfliktus, ami Oroszország anyácska fog megnyerni, a Kreml és a vörös csillag nagy dicsőségére. Már csak az antifa nácitlanítás meg Lenin elvtárs hiányzott ebből a szép történetből...
stug
2022. november 01. 18:29
"Oroszország összeomlását akarják elérni." - tehát ha az általuk fegyverrel rabolt területeket a korábbi tulajdonosuk vissza akarja szerezni, attól ők összeomlanak, ezért joggal használnak atomfegyvert. Mindig kedveltem a sajátos ruszki logikát.
Lajos75
2022. november 01. 18:23
Ukrajna betartotta a minszki megállapodásokat?Hát nagyon nem. A nyugat betartotta,hogy a Szu.szétesése után,nem terjeszkedik a nato az orosz határhoz?Naná,hogy nem. Oroszország is meggondolta magát,próbálja korrigálni saját trianonját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!