Óriási kráter tátong Nyugat-Virginiában: beleeshet a rendőrség épülete

2022. november 20. 07:29

Fél év alatt két méteres víznyelőből hatalmas kráter keletkezett az úton.

2022. november 20. 07:29
null

Már a rendőrség épülete alatt is kimosta a földet Amerikában, a nyugat-virginiai Hintonban ez a víznyelő – írja a CNN.

A lyuk júniusban keletkezett, akkor körülbelül két méter széles volt, és kilenc méter mély. Ez is ijesztő, azt még feltöltötték, de azóta a Nicole-hurrikán óriásira növesztette a lyukat: harminc méter széles kráter keletkezett.

Az egésznek valószínűleg az az oka, hogy tönkrement az út alatt futó, 90 éves csővezeték, azaz szivárog belőle a víz. A lyuk felett van egy rendőrségi épület. A hatóságok új híd építését határozták el, a kráter el van kerítve, de elég félelmetes látványt nyújt. 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2022. november 21. 10:40
Korrekt mérnöki munka, az épület szerkezet lehajlásra is méretezve van. Ilyen alapossággal kellett volna eljárni fukusimánál is. :D Mondjuk az alapozást annyira nem vitték túlzásba, de víznyelők köztelében az csak letörné az épületet. Egyébként micsoda igénytelenség az, hogy egy víznyelőt hagynak így elhatalmasodni, amikor közművezetéket meg középületet is érint?
Magyarok Pásztora
2022. november 20. 17:21
Hátha a fehér viskó alá is menne egy kráter.
szongita
2022. november 20. 16:29
Én játszottam is ezzel a játékkal.
budapesti
2022. november 20. 15:06
"Aki pedig hallja tőlem ezeket a beszédeket, de nem cselekszi, hasonló a bolond emberhez, aki homokra építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, tomboltak a szelek, és beleütköztek abba a házba; és az összedőlt, és teljesen elpusztult." Názáreti Jézus Már 2000 éve tudták, hogy nem szabad így építkezni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!