Ahol baj van, ott segítünk – Novák Katalin Ukrajnából jelentkezett be

2022. november 26. 11:50

A magyar államfő Volodimir Zelenszkij meghívására érkezett Ukrajnába.

2022. november 26. 11:50
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek azt rebesgették, hogy Novák Katalin Ukrajnába utazott, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkijjel. A köztárasági elnök most a Facebookon erősítette meg ezt a hírt, emelleltt posztolt is egy képet, amelyen Zelenszkij és Morawiecki, lengyel miniszterelnök között áll.

– írta Novák Katalin.

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

 

Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal és .  

 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bogatir
2022. november 26. 17:06
Ukrajnában népírtás történt. Az ukránok több tízezer lengyel hadifoglyot mészároltak le.
cinkegolyó
2022. november 26. 16:01
Fidesz szavazó létemre lesül a bőr a képemről a hír hallatára.. Tessék mondani a Turul szoborról és a kárpátaljai nyelvtörvényről is szó esett? Ja, nem, az most nem fontos, majd legközelebb... Viktor Baloga szerint Nagy-Magyarország összes szimbólumával és szellemiségével végképp le kell számolni. Kijelentette, hogy Magyarország összes emlékét ki kell törölni Kárpátaljáról. Na, ilyen kijelentések után mórikál Novák Katalin az ukránoknak. Szégyen, hogy mindenkinek csúszunk-mászunk, aki belénk rúg.
Coup detat
2022. november 26. 15:45
Vkinek fel kellett áldoznia magát, a csuti Csatamalac ehhez gyáva. Ezzel aztán Novák Vigyorka meg is mentette a Tejútrendszert.
kovtib
2022. november 26. 15:27
Az miért van, hogy a magyar közvélemény jelentős része azt hiszi, hogy OV az oroszokkal van és az ukránokat tekintik ellenségnek? Most ők azok, akik felháborodnak Novák látogatásán. Miért? Mert a magyar propaganda média egy előre legyártott virtuális térben tartja ezeket a magyarokat. Amikor szembe jön a valóság pl. Novák Ukrajnában , meglepődnek. Szerintem hamarabb kellene gondolkodni és tájékozódni. Nem egyoldalúan elfogultan és világos lenne OV pávatánca. Befelé héja, kint galamb. Ez eddig működött a választásokon és őket csak ez érdekli. Mindent megszavaznak csak elmennek a falig, de a vége mindig egyértelmű. Egyet kivéve. A média pluralizmus kérdését. Vajon miért? A kör bezárult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!