Hétvégén temetik a lengyelországi rakétaincidens áldozatait

2022. november 19. 17:27

Boguslaw W.-t szombaton, Bogdan C-t vasárnap helyezik örök nyugalomra.

2022. november 19. 17:27
null

A lengyelországi rakétaincidenst két áldozatát a hétvégén temetik temetik a Guardian beszámolója szerint. A 62 éves Bugoslaw W-t szombaton helyezik örök nyugalomra, a 60 évesen elhunyt Bogdan C-t pedig vasárnap. A férfiak egy magvak szárításával foglalkozó üzemben dolgoztak Przewodów faluban. 

Szívós közösség vagyunk. Közel élünk az ukrán határhoz, fel kell készülnünk az ilyen helyzetekre. És túl is fogunk rajtuk lendülni!”

– idézi a lap a polgármestert, Grzegorz Drewniket. 

Nyitóképen: Lengyel katonák az egyik áldozat temetésén. Fotó: Janek Skarzynski / AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. november 20. 11:52
Na ennyit ér az ember a brüsszeli gurulódolláros kommunistáknak . Ezek a tömeggyilkosok papolnak soha többé holokauszt . Hát ez mi ha nem az , jahh a keresztényeket tűzzel vassal irtják.
bagira
2022. november 20. 11:48
Ursula mint háborút támogató azé neki is köze van hozzá a gyászoló családnak még egy szál virágot vagy részvétet se kívánt . Szégyen.
Ólat a trolloknak
2022. november 19. 20:28
Gyakoroljátok csak a katonai szertartást.. (Továbbra sem tudom elvetni az önmerénylet lehetőségét. A lengyel legfelsőbb vezetés annyira összevissza beszélt, némelyek érezhető rémülettel, hogy nem tudok szabadulni ettől a gondolattól.)
Pathfinder76
2022. november 19. 18:58
Az ukrán fegyveresek lengyel civileket ölnek... Ennek azért van hagyománya... R.I.P.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!