A kukoricaföldön dolgozott a két lengyel, akiket megölt a rakéta

2022. november 16. 09:17

Stanisław Iwanejko a Fakt lengyel bulvárlapnak mesélt a kedd esti eseményekről, mindkét halálos áldozatot jól ismerte, közeli barátai voltak.

2022. november 16. 09:17
null

A Fakt lengyel bulvárlap riportot készített Przewodowban, meglátogatták a két halálos áldozattal járó keddi rakétabecsapódás helyszínét. Megkérdezték többek között Stanisław Iwanejkót is, aki jól ismerte az áldozatokat, ugyanis jóbarátok voltak. Állítása szerint a kukoricaföldeken dolgoztak napok óta, a robbanást nem látta, ám hallotta, amint elszállt a rakéta. 

Fotó: Artur Widak / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Fotó: Artur Widak / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

– mondta Iwanejko.

Egy másik szemtanú az újságíróknak elmondta, hogy a tragédia helyszínén, egy helyi gazdaságban volt, azt mesélte, hogy a közelben lévő házak és autók ablakai kitörtek. 

Nyitókép: Wojtek Radwanski/ AFP

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2022. november 16. 16:07
Ez a tetűfészek zelenszkij a milliárdjaiból fizethetné a kártérítést és a hátrahagyott családnak az életjáradékot sűrű bocsánat kéréssel kísérve. De persze ebből nem lesz semmi, hiszen minden szórvány nemzetiséget folyamatosan vegzálnak.
llnnhegyi
2022. november 16. 15:53
Scholcz fülig érő mosollyal nézett ki a fejéből. Odavágtak a lengyeleknek ebben a háborúban is Elsőként! Ursula elégedett,a kiterjedő háborús helyzetnek. Folytatjuk!!!-rikoltozza! A galád,a mocsok náci fajzat!!
Dobrevita
2022. november 16. 13:32
Ugyan már, nincs itt semmi érdekes, az ukránok csak felmelegítették régi szép volhínia-i emlékeiket Przewodow-ba.
Langyos hurkazsír
2022. november 16. 12:24
És a ballib média K U S S O L !!!!!!!!! Hányingerem van....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!