Egy republikánus jelölt szerint Arizonában arról próbálják meggyőzni a választókat, hogy elromlottak a szavazógépek

2022. november 08. 20:17

Erről egy videót is megosztott a Twitter-oldalán.

2022. november 08. 20:17
null

Arizónában arról próbálják meggyőzni a választókat hogy nem működnek a szavazógépek – állítja a republikánus jelölt.

Kari Lake úgy fogalmazott Twitter-oldalán, hogy „elárasztanak a hívások és SMS-ek olyan emberektől, akiknek problémái akadnak a szavazással Maricopa megyében”

– húzta alá a republikánusok jelöltje.

Egy videót is mellékelt a bejegyzéshez, amelyben az látható és hallható, hogy egy szavazatszámláló arról beszél, hogy a szavazógépek elromlottak.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Kövesse velünk az amerikai választásokat!

A külpolrovat nevében szeretettel köszöntöm az olvasót a Mandiner amerikai félidős választási közvetítésében. A hírügyeletes kollégákkal közösen az a célunk, hogy gyorsan, pontosan, közérthetően és szórakoztatóan számoljunk be erről a voksolásról. Pontosabban: ezekről a voksolásokról, ugyanis ma nem egy választást tartanak az Egyesült Államokban, hanem rengeteget - képviselőházi, szenátusti, sőt, kormányzóválasztásokat is -, helyenként pedig népszavazások is színesítik majd a kínálatot.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békés
2022. november 09. 00:47
Érdekes, a hvg, 444 rinyagépeknél szinte semmi hír a szavazásról.
konfucius
2022. november 09. 00:38
Apa kezdődik
LancelotDuLac
2022. november 09. 00:28
Egy republikánus jelölt szerint Arizonában arról próbálják meggyőzni a választókat, hogy elromlottak a szavazógépek - egy demokrata szerint az a republikánus jelölt rontotta el a szavazógépet! xDDDDD
kafabatka
2022. november 09. 00:17
Ott is kell egy kétharmad a szükséges törvényi változtatásokhoz. Súlyok,ellensúlyok. De ki állapítja meg azt,hogy elég nehéz-e a súly,és elég nehézkes-e az ellensúly? Amerikában ezek csak szavak,az EU-ban meg a fenyegetés eszköze. Olyan ez,mint mint esetünkben a brüsszeli aggályok. Mik azok? Csupán feltételezések? Félelmek? Gyanúsítgatások? Megalapozott vagy koholt? Kinek kénye-kedve szerint? Milyen demokráciában élünk? Valami itt nem kóser!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!