A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tarjányi Péter: Valamilyen orosz tüzérségi tévedés vagy műszaki hiba okozta a bajt

2022. november 15. 21:41

A biztonságpolitikai szakértő kijelentette, biztos benne, hogy Oroszország vizsgálja az eseményt, és információkat fog adni.

2022. november 15. 21:41
null

Tarjányi Péter biztonságpoliitkai szakértő is reagált közösségi oldalán a Lengyelországba becsapódott orosz bombákról szóló értesülésekre.

A történtekről kijelentette, hogy „tragikus”, majd azzal folytatta, hogy „a legnagyobb esélyt arra adom, hogy valamilyen orosz tüzérségi tévedés vagy műszaki hiba okozta a bajt”.

Ennek ellenére a NATO országok hírszerzése technikai és humán erőforrásaira támaszkodva azonnal tisztázni akarja és fogja is a történteket” – szögezte le a szakértő.

Higgadtságra van szükség

Hozzátette, „biztos vagyok benne, hogy Oroszország is vizsgálja az eseményt, és ezzel kapcsolatban információkat fog szolgáltatni hamarosan.”

Több, a témában megnyilvánuló kollégájához hasonlóan Tarjányi is azt mondta, „higgadtságra van most szükség minden döntéshozó részéről és a média oldaláról különösen”.

„Reggelre többet tudunk, addig türelmesen várjunk ez a javaslatom” – zárta gondolatait a biztonságpolitikai szakértő.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 16. 16:58
most mar te is tudod, hogy ukranok tamadtak !
amca
2022. november 16. 16:21
Tarjányi ,hányszor mondtam, ne ugass előre.. Mi vagy te ,csekkata..?? fegyökör ?? Jakabdisznó ?, Kur Csány Hán ,, Balgarszka krava?
mitfizetsky
2022. november 16. 15:27
Nem belga ez a szakerto veletlenul?
Lmcwelt
2022. november 16. 14:39
Téved a szakértő úr. Nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról